کتاب سلطنت در خون (جلد اول)
معرفی کتاب سلطنت در خون (جلد اول)
کتاب سلطنت در خون (جلد اول) نوشتهٔ علی قاسمیان است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب سلطنت در خون (جلد اول)
داستان سلطنت در خون (جلد اول) داستانی تاریخی فانتزی و روایتی است از کارتر کلارک، قهرمان افسانهای جزیرهٔ مانت لند که با ارادهای آهنین و قلبی پر از آرزو سفر پر ماجرای رسیدن به تاج و تخت را آغاز میکند. جلد اول این کتاب روایتگر رؤیایی است که به سوی حقیقت گام برمیدارد و اتفاقهایی که در مسیر رسیدن به حقیقت میافتد تنها سرعت آن را کم یا زیاد میکند. رمان سلطنت در خون داستانی از عشق، خیانت، شجاعت و فداکاری است که خواننده را به دنیایی پر از عشق و هیجان میبرد. آیا کارتر کلارک میتواند بر تمام چالشهای پیش رو غلبه کند و به تاج و تخت برسد؟ یا اینکه سرنوشت دیگری در انتظار اوست؟
درباره انتشارات متخصصان
انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشتههای ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روانشناسی، جامعهشناسی و رشتههای مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمیگردد و در طول این سالها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.
خواندن کتاب سلطنت در خون (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران داستان ایرانی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب سلطنت در خون (جلد اول)
«جازمین به اوبری نگاه کرد، سر تکان داد و گفت: «هیچ کس دزد متولد نمیشه، هیچ کس هم از دزدی خوشش نمیاد ولی وقتی مجبور بشی و راه دیگهای برات نباشه دزدی میکنی ، چون گرسنهای، چون خونوادت گرسنهان. از وقتی که دیگه ملکه نیستم، بیشتر به حال و روز این مردم بیچاره فکر میکنم. قدرت نمیذاشت به چیز دیگهای فکر کنم وقتی نباشه بیشتر به این چیزا فکر میکنی.
آریسا جواب داد: اون شب مهتاب جور دیگه ای بود، روشن تر از هر شب دیگهای وقتی دیدمت، نگاهت مصمم بود. تازه فزیرا بهم گفت که تو پیروز خواهی شد. از طرفی تو برای عشق جنگیدی فکر میکنم این مهمترین دلیل پیروزی توئه.
میلا ادامه داد: ملکه بودن برای تو زیاد بود تو نتونستی ملکه باقی بمونی؛ چون آدم خوبی بودی. آدمهای خوب تو سکوت میمیرن. هنری منو دوست داره همون طور که من دوسش دارم.
سپس سرش را به سمت سیون برگرداند و گفت: بهتره سربازا جرم کارتر رو تو تمام شهر جار بزنن. سیون گفت: سرورم این کارها دیگه قدیمی شده. بهتره با کارهای سرگرم کننده دست رو باور مردم بذارید».
کتاب رو کامل خوندم . متن عالی با قلمی روان همراه با تصویرسازی بسیارعالی و دلچسب که گواه ذهن خلاق و فعال نویسنده است . ازاین حیث به این نویسنده جوان تبریک میگویم. انشاالله درآینده نزدیک شاهد رشد بیشتر و