معرفی و دانلود کتاب پوست زیبای من در عصر فناوری و مدرنیته pdf + خلاصه رایگان

کتاب پوست زیبای من در عصر فناوری و مدرنیته

نوع کتاببدون نظر
سحر فائز

معرفی کتاب پوست زیبای من در عصر فناوری و مدرنیته

کتاب پوست زیبای من در عصر فناوری و مدرنیته نوشته سحر فائز، نگاهی گسترده به رابطه‌ی سلامت پوست و مو با سبک زندگی دیجیتال، تغذیه، خواب، استرس و فناوری‌های تازه دارد. نویسنده در این اثر فقط به معرفی محصولات یا توصیه‌های پراکنده بسنده نکرده و تلاش کرده است از زیست‌شناسی پوست تا طراحی روتین، مراقبت از مو، ضدپیری و درمان‌های کلینیکی را در یک مسیر پیوسته کنار هم بگذارد. این کتاب از سوی انتشارات پژوهشگران پارسه منتشر شده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب پوست زیبای من در عصر فناوری و مدرنیته

کتاب پوست زیبای من در عصر فناوری و مدرنیته نوشته سحر فائز، مراقبت از پوست و مو را از سطح توصیه‌های روزمره فراتر می‌برد و آن را به موضوعی وابسته به بدن، محیط و عادت‌های زندگی تبدیل می‌کند. متن از توضیح لایه‌های پوست، فولیکول مو، چرخه‌های بازسازی و نقش هورمون‌ها آغاز می‌شود و بعد به سراغ مسئله‌هایی می‌رود که در زندگی مدرن پیوسته بر پوست و مو اثر می‌گذارند؛ از نور آبی صفحه‌نمایش‌ها و آلودگی هوا تا کم‌خوابی، استرس، تغذیه‌ی نامتعادل و اطلاعات نادرست شبکه‌های اجتماعی. در این مسیر، زیبایی نه به‌عنوان نتیجه‌ی مصرف بیشتر، بلکه به‌عنوان پیامد شناخت دقیق‌تر بدن و مراقبت مداوم مطرح شده است.
این کتاب در ۱۰ فصل تنظیم شده و دامنه‌ی موضوعی گسترده‌ای دارد. فصل‌های آغازین به زیست‌شناسی پوست و مو، فیزیولوژی پوست و تنظیمات هورمونی می‌پردازند. سپس فصل‌هایی درباره‌ی عوامل مخرب عصر مدرن، روتین‌های مراقبت روزانه و هفتگی، نقش تغذیه و مکمل‌ها، مراقبت تخصصی از مو و پوست سر و ضدپیری علمی آمده است. در ادامه، کتاب به خطاهای رایج و باورهای غلط، فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی، ژنتیک، پوشیدنی‌های هوشمند و تله‌درماتولوژی می‌رسد و بعد درمان‌های کلینیکی مبتنی بر شواهد را مرور می‌کند. فصل پایانی هم بر طراحی برنامه‌های شخصی‌سازی‌شده و مراقبت ۱۲ ماهه تمرکز دارد. وجود جدول‌های متعدد برای روتین‌ها، مواد فعال، انتخاب محصول و تفاوت انواع پوست و مو نشان می‌دهد که متن فقط به طرح مسئله اکتفا نکرده و می‌خواهد میان دانش پایه و تصمیم‌گیری روزانه پیوند برقرار کند.

خلاصه کتاب پوست زیبای من در عصر فناوری و مدرنیته

کتاب پوست زیبای من در عصر فناوری و مدرنیته توضیح می‌دهد که سلامت پوست و مو حاصل مجموعه‌ای از فرایندهای درونی و بیرونی است و نمی‌توان آن را فقط با چند محصول یا توصیه‌ی پراکنده مدیریت کرد. سحر فائز ابتدا ساختار پوست و مو، نقش سد دفاعی پوست، کلاژن، میکروبیوم، هورمون‌ها و تفاوت‌های فردی را شرح می‌دهد. سپس نشان می‌دهد که نور آبی، آلودگی، بی‌خوابی، استرس، تغذیه‌ی نامناسب و عادت‌های نادرست چگونه به‌تدریج کیفیت پوست و مو را تغییر می‌دهند. در ادامه، کتاب به روتین‌های مراقبتی، تغذیه، مکمل‌ها، مراقبت از پوست سر، ترکیبات ضدپیری، خطاهای رایج، فناوری‌های تازه و درمان‌های کلینیکی می‌رسد و درنهایت بر ساختن برنامه‌ای پایدار و شخصی‌سازی‌شده تأکید می‌کند.

چرا باید کتاب پوست زیبای من در عصر فناوری و مدرنیته را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب پوست زیبای من در عصر فناوری و مدرنیته را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب رابطه‌ی پوست و مو را با خواب، استرس، تغذیه، هورمون‌ها و آلودگی به‌صورت پیوسته توضیح می‌دهد.
  • خواننده با مطالعه‌ی آن می‌تواند منطق علمی پشت روتین‌های مراقبتی و انتخاب محصولات را بهتر بفهمد.
  • کتاب فقط بر پوست صورت متمرکز نیست و به مو، پوست سر و ریزش مو هم پرداخته است.
  • بخش‌های مربوط به خطاهای رایج و توصیه‌های نادرست شبکه‌های اجتماعی به تشخیص اطلاعات غیرمعتبر کمک می‌کند.
  • فصل‌های مربوط به ضدپیری، درمان‌های کلینیکی و فناوری‌های نوین تصویری گسترده از گزینه‌های موجود ارائه می‌دهند.
  • جدول‌ها و برنامه‌های مراقبتی کتاب، مسیر تبدیل اطلاعات پراکنده به یک برنامه‌ی منظم را روشن‌تر می‌کنند.

خواندن کتاب پوست زیبای من در عصر فناوری و مدرنیته به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کسانی که می‌خواهند ارتباط میان سبک زندگی مدرن و تغییرات پوست و مو را دقیق‌تر بشناسند.
  • خوانندگانی که در میان توصیه‌های متناقض مراقبت از پوست و مو به‌دنبال یک چارچوب منظم‌تر هستند.
  • علاقه‌مندان به موضوع‌های مرتبط با تغذیه، هورمون‌ها، استرس و اثر آن‌ها بر ظاهر و سلامت پوست.
  • مخاطبانی که می‌خواهند درباره‌ی روتین‌های مراقبتی، ضدپیری و مراقبت از پوست سر اطلاعات گسترده‌تری داشته باشند.
  • دانشجویان و فعالان حوزه‌های پوست، مو، زیبایی و سلامت که به مباحث پایه و موضوع‌های تازه‌تر مانند هوش مصنوعی و شخصی‌سازی علاقه دارند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۳ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پوست زیبای من در عصر فناوری و مدرنیته و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابپوست زیبای من در عصر فناوری و مدرنیته
عنوان دیگرراهنمای علمی و کاربردی حفاظت، جوانسازی و مراقبت پایدار از پوست و مو در عصر تکنولوژی و سبک زندگی مدرن
موضوعسلامت، پزشکی عمومی
نویسندهسحر فائز
انتشاراتانتشارات پژوهشگران پارسه
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۳/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.