معرفی و دانلود کتاب مدیریت خشم برای والدین + خلاصه رایگان

کتاب مدیریت خشم برای والدین

۱.۳(از ۳ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مدیریت خشم برای والدین

کتاب الکترونیکی «مدیریت خشم برای والدین» از سوزان گارسیا و زهرا میرزایی صفاری - انتشارات اسپینا. این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مدیریت خشم برای والدین و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمدیریت خشم برای والدین
موضوعروان‌شناسی کودک و نوجوان، روان‌شناسی عمومی
نویسندهسوزان گارسیا
مترجمزهرا میرزایی صفاری
انتشاراتانتشارات اسپینا
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۲/۰۵/۰۶
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
ترکیب بازی درمانی با رفتاردرمانی شناختیتصویر جلد کتاب ترکیب بازی درمانی با رفتاردرمانی شناختی
مریم ناصری
بازی درمانی هنر برقراری ارتباط در کودکان (از تئوری تا عمل)تصویر جلد کتاب بازی درمانی هنر برقراری ارتباط در کودکان (از تئوری تا عمل)
معصومه زارع
اختلال بیش فعالی و نقص توجه و تمرکزتصویر جلد کتاب اختلال بیش فعالی و نقص توجه و تمرکز
رویا طاهری
مداخلات بهنگام اختلالات طیف اُتیسمتصویر جلد کتاب مداخلات بهنگام اختلالات طیف اُتیسم
سیدعلی صمدی
فعال سازی رفتاری؛ رویکردی نوین در پیشگیری و درمان اختلالات اضطرابیتصویر جلد کتاب فعال سازی رفتاری؛ رویکردی نوین در پیشگیری و درمان اختلالات اضطرابی
حامد مستوفی اردکانی
تاب آوری در نوجوانانتصویر جلد کتاب تاب آوری در نوجوانان
کارن باروخ
بازی درمانیتصویر جلد کتاب بازی درمانی
کلیر ملنتین
کنترل خشم و عصبانیت در کودکان و نوجوانانتصویر جلد کتاب کنترل خشم و عصبانیت در کودکان و نوجوانان
لارنس ای. شیپرو
کتاب کار مدیریت اضطراب و افسردگی در کودکانتصویر جلد کتاب کتاب کار مدیریت اضطراب و افسردگی در کودکان
زهرا آهنگری
به بچه هایمان محکم بچسبیمتصویر جلد کتاب به بچه هایمان محکم بچسبیم
گوردون نیوفلد
من از شکست خوردن نمی ترسمتصویر جلد کتاب من از شکست خوردن نمی ترسم
دنیل کنی
بدن و احساسات منتصویر جلد کتاب بدن و احساسات من
آوینا ذوالفقار
گربه سازگار درمان شناختی- رفتاری کوتاه‌ مدت اضطراب کودکان (کتاب تمرین)تصویر جلد کتاب گربه سازگار درمان شناختی- رفتاری کوتاه‌ مدت اضطراب کودکان (کتاب تمرین)
فیلیپ کندال
کنترل خشمتصویر جلد کتاب کنترل خشم
مهسا عمادی
راه‌کارها و ابزارهای مبتنی بر درمان شناختی - رفتاری برای کودکان و نوجوانانتصویر جلد کتاب راه‌کارها و ابزارهای مبتنی بر درمان شناختی - رفتاری برای کودکان و نوجوانان
لیزا فیفر
چگونه به روان فرزندمان آسیب بزنیم!تصویر جلد کتاب چگونه به روان فرزندمان آسیب بزنیم!
انتشارات ناک ناک
سبک های فرزندپروری نوجوانان در دنیای چالش برانگیز فعلی (جلد اول)تصویر جلد کتاب سبک های فرزندپروری نوجوانان در دنیای چالش برانگیز فعلی (جلد اول)
بوکی اکین-اوگونلانا
نقص توجه و بیش‌فعالی در کودکان و نوجوانان (تشخیص و درمان ADHD)تصویر جلد کتاب نقص توجه و بیش‌فعالی در کودکان و نوجوانان (تشخیص و درمان ADHD)
آزاد تیموری
عزت نفس در نوجوانان و راه های ارتقاء آنتصویر جلد کتاب عزت نفس در نوجوانان و راه های ارتقاء آن
منیره اردانی