کتاب من و ضرب المثل ها
معرفی کتاب من و ضرب المثل ها
کتاب من و ضرب المثل ها نوشتهٔ ستایش درخشنده در انتشارات حدیث قلم به چاپ رسیده است. من و ضرب المثلها به معرفی و توضیح برخی از مشهورترین ضربالمثلهای ایرانی میپردازد. این کتاب بهویژه با توجه به نیاز کودکان و نوجوانان، به شکلی ساده و روان نوشته شده است و تلاش دارد تا مفاهیم پنهان در هر ضربالمثل را بهصورتی جذاب و کاربردی بیان کند.
درباره کتاب من و ضرب المثل ها
یکی از اهداف اصلی کتاب من و ضرب المثلها آشنایی کودکان با میراث فرهنگی و ادبی ایران از طریق ضربالمثلهای عامیانه است. ضربالمثلها بهعنوان بخشی از فرهنگ غنی هر جامعه، از ابزارهای مهم برای انتقال مفاهیم و تجربههای گذشته به نسلهای جدید به شمار میروند. در این کتاب، نویسنده سعی دارد که با روایت ضربالمثلهای مختلف، مفاهیم آنها را برای مخاطبان کودک و نوجوان به شیوهای ساده و ملموس شرح دهد. این کتاب به تقویت فرهنگ مطالعه در میان کودکان و نوجوانان کمک میکند و باعث میشود آنان با مفاهیم و حکمتهای نهفته در این ضربالمثلها آشنا شوند.
هر بخش از کتاب من و ضرب المثلها به یکی از ضربالمثلهای معروف ایرانی اختصاص دارد و بهتفصیل به توضیح آن میپردازد. علاوه بر این، نویسنده تلاش کرده است تا خوانندگان را تشویق کند که خودشان نیز ضربالمثلهای جدیدی را براساس تجربههای خود ایجاد کنند و از آنها در زندگی روزمرهشان استفاده کنند.
کتاب من و ضرب المثل ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کودکان و نوجوانان مناسب است و با زبانی ساده و روان نوشته شده است. همچنین به معلمان و والدینی که میخواهند فرزندانشان با میراث فرهنگی ایران آشنا شوند، پیشنهاد میشود.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب من و ضرب المثل ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | من و ضرب المثل ها |
| موضوع: | دانستنیهای کودک و نوجوان |