کتاب الگوی مدیریت بحران هسته ای و تأثیر آن بر سیاست منطقه ای ایران سیدعبدالمجید زواری + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب الگوی مدیریت بحران هسته ای و تأثیر آن بر سیاست منطقه ای ایران

کتاب الگوی مدیریت بحران هسته ای و تأثیر آن بر سیاست منطقه ای ایران

معرفی کتاب الگوی مدیریت بحران هسته ای و تأثیر آن بر سیاست منطقه ای ایران

کتاب الکترونیکی «الگوی مدیریت بحران هسته‌ای و تأثیر آن بر سیاست منطقه‌ای ایران» نوشتهٔ سیدعبدالمجید زواری توسط انتشارات اندیشکده روابط بین‌الملل منتشر شده است. این کتاب به بررسی نحوهٔ مدیریت بحران هسته‌ای در ایران و تأثیر آن بر سیاست‌های منطقه‌ای کشور می‌پردازد.​

درباره کتاب الگوی مدیریت بحران هسته‌ای و تأثیر آن بر سیاست منطقه‌ای ایران

این کتاب به تحلیل الگوهای مدیریت بحران هسته‌ای ایران در بازهٔ زمانی ۱۳۷۶ تا ۱۴۰۰ و تأثیر آن بر سیاست‌های منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران در آسیای جنوب غربی می‌پردازد. نویسنده با استفاده از روش توصیفی-تحلیلی و مطالعات کتابخانه‌ای، به بررسی سیاست‌های اتخاذ شده در دوره‌های مختلف و تأثیر آن‌ها بر روابط منطقه‌ای ایران می‌پردازد.​ سیدعبدالمجید زواری، پژوهشگر و نویسنده در حوزهٔ روابط بین‌الملل است. وی دارای دکترای روابط بین‌الملل از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب می‌باشد و به‌عنوان مدیر اندیشکده روابط بین‌الملل فعالیت می‌کند. زواری مقالات متعددی در زمینهٔ سیاست خارجی، مدیریت بحران و ژئوپلیتیک منتشر کرده است.

کتاب الگوی مدیریت بحران هسته‌ای و تأثیر آن بر سیاست منطقه‌ای ایران را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای پژوهشگران، دانشجویان و علاقه‌مندان به حوزهٔ روابط بین‌الملل، علوم سیاسی و مطالعات منطقه‌ای مناسب است. همچنین، افرادی که به تحلیل سیاست‌های هسته‌ای و تأثیر آن بر روابط بین‌الملل علاقه‌مند هستند، می‌توانند از محتوای این کتاب بهره‌مند شوند.​

من یک دانشمند هستم
مهرا جلیلی
خیابان هراس (جلد دوم، جابجایی)
آر. ال. استاین
تحلیل عوامل گرایش به دین از نگاه قرآن و عهدین
شهلا نوری
از حیرت تا گرسنگی
مجید خادم
پرسش ها و پاسخ های دانشجویی (جلد شصت و نهم)
علیرضا محمدی
قدرت تواضع
درل ون تانگرن
آرزوی زیبای امیرحسین
فاطمه بگزاده
والدین موقعیت مدار (ویرایش دوم)
حامد بخشی
نسل چهارم صنعت INDUSTRY 4.0
بهار هوتن
جرم حفاری غیرمجاز در مکان‌های تاریخی
بیژن کاظمی سنجانی
بگذارید بچه ها آزاد باشند
سیگریت ریسه
انگلیسی برای دانشجویان رشته معدن (استخراج) English for the Students of Mining (Exploitation)
سیدمحمد مشیری
چرا غرب استیلا پیدا کرد-البته تا اینجای کار
ایان موریس
حمایت از کیفیت مطبوعات از طریق سواد رسانه ای و اطلاعاتی
کمیته متخصصان کیفیت مطبوعات در عصر دیجیتال
مشروح مذاکرات شورای نگهبان سال ۱۳۹۹ (بخش نخست)
پوریا اسماعیل نژاد