دانلود و خرید کتاب بعدی! جوآن لیپمن ترجمه کیوان رستمی

نویسنده:جوآن لیپمن
انتشارات:انتشارات بله
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب بعدی!

کتاب بعدی! نوشتهٔ جوآن لیپمن و ترجمهٔ کیوان رستمی است. انتشارات بله این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب بعدی!

کتاب بعدی! قدرت اختراع مجدد در زندگی و کار راهنمایی جامع و انگیزشی برای کسانی است که به دنبال تحول و تغییر در زندگی شخصی و حرفه‌ای خود هستند. این کتاب با ارائهٔ داستان‌های الهام‌بخش از افرادی که توانسته‌اند در لحظات بحرانی زندگی خود را از نو بسازند، به مخاطبانش نشان می‌دهد که چگونه می‌توانند با شجاعت و خلاقیت به استقبال تغییرات بروند.

در بعدی! قدرت اختراع مجدد در زندگی و کار جوآن لیپمن به بررسی داستان‌های واقعی از افرادی می‌پردازد که توانسته‌اند زندگی و کار خود را به شکل شگفت‌انگیزی متحول کنند. او با تحلیل این داستان‌ها و ارائه راهکارهای عملی، نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با پشتکار و اراده قوی به تغییرات مثبت دست یافت. از راه‌های مقابله با ترس و تردید گرفته تا استفاده از تکنیک‌های خلاقانه برای حل مشکلات، این کتاب به خوانندگانش ابزارهایی را ارائه می‌دهد که می‌توانند به‌طور موثر در زندگی و کار خود استفاده کنند.

درباره نویسنده

جوآن لیپمن نویسنده برجسته و روزنامه‌نگار با سابقه، با آثار خود تاثیر قابل توجهی در حوزهٔ توسعهٔ فردی و حرفه‌ای داشته است. از آثار معروف او می‌توان به «نکستینگ!» و «اوآن!» اشاره کرد.

خواندن کتاب بعدی! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مدیریت کسب و کار پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب بعدی!

«با این حال، وقتی رمان می‌نوشت، حسی در درونش بود که توسط شغلش تأمین نمی‌شد. تمایل داشت به جای نوشتن متن‌های تبلیغاتی، رمان بنویسد. هر زمان که فرصتی پیدا می‌کرد، به نوشتن می‌پرداخت. چه دیر وقت شب، چه اوایل صبح، حین پروازهای هوایی یا در زمان استراحت ناهارش نزدیک میز کار، او را می‌دیدید که ایده‌هایش را با دست نوشته و خطوط داستانی خود را با مداد بر روی کاغذهای زرد رنگی ثبت می‌کرد. در حقیقت، طبق گفته خودش، او به تازگی یک رمان منتشر کرده بود. خم شد، یک نسخه از چاپ تازه کتاب با جلد سخت را از روی میز برداشت و به من داد. با لبخندی همراه با احترام، کتاب را در کیفم گذاشتم. سپس با خودکار و دفتر یادداشت‌های روزنامه‌نگاری‌ام به سراغ کار اصلی آن روز رفتم و از او درباره رقابت‌های صنعت غذای آماده سوالاتی پرسیدم»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است