دانلود و خرید کتاب تو ۱۷ سالگی من هستی معراج چاری آک تاش ترجمه مهلا اصغرزاده منصوری
تصویر جلد کتاب تو ۱۷ سالگی من هستی

کتاب تو ۱۷ سالگی من هستی

معرفی کتاب تو ۱۷ سالگی من هستی

کتاب تو ۱۷ سالگی من هستی نوشتهٔ معراج چاری آک تاش و ترجمهٔ مهلا اصغرزاده منصوری و سهیلا پیرفکر است. انتشارات آیدین این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب تو ۱۷ سالگی من هستی

کتاب تو ۱۷ سالگی من هستی رمانی است که به بررسی احساسات و تجربیات پیچیده دوران نوجوانی می‌پردازد. این کتاب روایتگر داستان‌هایی از زندگی یک نوجوان است که با چالش‌های گوناگونی در این دوره‌ٔ حساس از زندگیش روبه‌رو می‌شود. این کتاب به جزئیات زندگی یک نوجوان ۱۷ ساله پرداخته و تجربیات، دغدغه‌ها و آرزوهای او را به تصویر می‌کشد. نویسنده تلاش می‌کند تا تغییرات شخصیتی و اجتماعی که در این سن اتفاق می‌افتد را به شکلی واقعی و قابل لمس ارائه دهد. روند بلوغ و شکل‌گیری هویت فردی از دیگر موضوعات محوری این کتاب است که نویسنده آن را با جزئیات و دقت پوشش داده است. روابط عاطفی و احساسی نوجوانان در این سن و تأثیرات آن‌ها بر روی شکل‌گیری شخصیت و تصمیمات آینده‌یشان از درون‌مایه‌های اصلی کتاب است. معراج چاری آک تاش با نثری روان و احساسی داستان را پیش می‌برد، به طوری که خوانندگان به راحتی می‌توانند با شخصیت‌های کتاب هم‌ذات‌پنداری کنند.

خواندن کتاب تو ۱۷ سالگی من هستی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران داستان خارجی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب تو ۱۷ سالگی من هستی

«تو کسی را از دست دادی که تو را پاره تن و جانِ جان خود می‌‎دانست.

اکنون هیچ کس به تو زندگی نخواهد بخشید.

اکنون هنگام دلتنگی، در جایی که گمان می‌کردی آنجا بیشتر محبوب خواهی بود، دست بر روی دلت بگذار؛ چرا که آن درد و اندوهی که مایۀ دلتنگی‌ات می‌شود، منم.

با آن دلتنگی به سراغ تو می‌آیم تا یادآوری کنم که تو چقدر تلاش کردی تا ما دوتا را به نابودی بکشانی و عشقمان را به هیچ انگاری.

محبوب من! می‎دانی؟ به تو دل بستم؛ همان قدر که یک انسانی می‌تواند در زندگی خود کسی را بدان اندازه و بدان زیبایی دوست داشته باشد!

این نخستین پیروزی من است که در عین شکست به دست آورده‎ام.

تو نخستین بیچارگی من و اولین شکست من هستی.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است