دانلود و خرید کتاب پول آسان بن مکنزی ترجمه مسعود نظری منش

کتاب پول آسان

انتشارات:انتشارات بله
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب پول آسان

کتاب پول آسان نوشتهٔ بن مکنزی و جیکوب سیلورمن و ترجمهٔ مسعود نظری منش است. انتشارات بله این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی سرمایه‌گذاری و مدیریت مالی است.

درباره کتاب پول آسان

کتاب پول آسان به بررسی سه موضوع اصلی می‌پردازد: رشد سرسام‌آور ارزهای دیجیتال، سرمایه‌داری قمارخانه‌ای که این بازار را هدایت می‌کند، و شیوع کلاه‌برداری‌های گسترده در این عرصه. نویسندگان با تحلیل تاریخی و اجتماعی، نشان می‌دهند که چگونه ارزهای دیجیتال از یک فناوری نوآورانه به ابزاری برای سوءاستفاده مالی تبدیل شده‌اند. آن‌ها به بررسی نمونه‌های مشهوری از کلاه‌برداری‌ها و فروپاشی‌های مالی می‌پردازند و هشدار می‌دهند که عدم نظارت مناسب می‌تواند به بحران‌های اقتصادی جدی منجر شود.

خواندن این کتاب به مخاطبان کمک می‌کند تا با ماهیت و پیچیدگی‌های بازار ارزهای دیجیتال آشنا شوند. با بررسی نمونه‌های واقعی و داستان‌های کلاه‌برداری‌های بزرگ، مک‌کنزی و سیلورمن نشان می‌دهند که چگونه افراد ناآگاه به راحتی می‌توانند قربانی این بازار پر ریسک شوند. این کتاب نه تنها برای سرمایه‌گذاران مبتدی، بلکه برای افرادی که در زمینه مالی و اقتصادی فعالیت می‌کنند، نیز بسیار مفید و آموزنده است.

درباره نویسنده

بن مک‌کنزی بازیگر مشهور و نویسنده، به همراه جیکوب سیلورمن، روزنامه‌نگار برجسته، این کتاب را نگاشته‌اند. مک‌کنزی علاوه بر این کتاب، آثار معروفی چون «بازگشت سرمایه» و «شبکه‌های تاریک» را نیز به رشته تحریر درآورده است.

خواندن کتاب پول آسان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مدیریت کسب و کار پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب پول آسان

«قطعاً، قمار کردن کاربردی معتبر برای ارزهای دیجیتال نیست. شما می‌توانید روی هر اتفاقی که هنوز رخ نداده شرط‌بندی کنید. به طور مثال، می‌توانم شرط ببندم که شما این جمله را که در حال خواندن هستید، تا آخر می‌خوانید. (من بردم!) حتی قمار قانونی نیز به عنوان استفادهای مؤثر از سرمایه محسوب نمی‌شود و ما در این کتاب به بررسی نقایص بسیار آن خواهیم پرداخت، اما دستکم وقتی به لاس وگاس می‌روید، با احتمالات آشنا هستید. کازینوها ملزم به رعایت فهرست بلندی از قوانین و مقررات هستند. علاوه بر این، تجربه سرگرمی نیز ارزش خود را دارد. قماربازان ممکن است در میزهای بازي پول ببرند یا ببازند، اما دستکم نوشیدنی‌های رایگان دریافت می‌کنند، می‌توانند شام خوبی بخورند و از یک نمایش لذت ببرند. اما ارزهای دیجیتال مانند لاس وگاسی هستند بدون نوشیدنی، شام یا نمایش. گاهی اوقات، من فکر می‌کردم که شاید حتی بدتر از آن نیز باشند».

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است