کتاب مردی که نمی شناسم
معرفی کتاب مردی که نمی شناسم
کتاب مردی که نمی شناسم نوشتهٔ هستی جعفری است. انتشارات آویسا این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب مردی که نمی شناسم
کتاب مردی که نمی شناسم نتیجۀ زیستن در میان آدمهایی است ناشناس و همین تنهایی در میان کسان ناشناس باعث میشود به خودت رجوع کنی و از دل جامعه داستانهایی را بیرون آوری که هر کدام گوشهای از یک زندگی است که قصهای میشود برای شنیدن و خواندن و شاید تصعیدی در روح و روان.
خواندن کتاب مردی که نمی شناسم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران داستان ایرانی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مردی که نمی شناسم
«ما انسانها همیشه در پی شناخت دیگری هستیم غافل از اینکه خودی گمشده در درون داریم که نیاز به دیدهشدن و شناختهشدن دارد. شناخت خود به شناخت دیگری هم ختم میشود و دیگری شاید کسی نباشد جز خودمان که فرافکنی شدهایم در نگاه او. هر آدمی بخشی از ما را درون خودش دارد و ما با بخشی از خودمان در ارتباطیم که کمتر میشناسیمش. و هر چه که ناشناخته باشد برای آدمی جذابتر است و کنجکاوبرانگیزتر و البته خطرناکتر. اما نکتۀ قابل تأمل ماجرا این است که ما مدام در پی کنجکاوی و کشف ناشناختههاییم و وقتی نمیگذاریم برای مرور آنچه که هستیم و زندگی کنیم هر آنچه را که آرزویش را داریم و فقط به دیدن آن در دیگری بسنده میکنیم. ما خودمان همبازیها و شخصیتهای قصۀ زندگیمان را انتخاب میکنیم و خود سرنوشت را رقم میزنیم با پیشنویسهایی که از ابتدای زندگی در ذهنمان شکل گرفته است.
نه آدمم، نه گنجشک
اتفاقی کوچکم
هر بار میافتم
دو تکه میشوم
نیمی را باد میبرد
نیمی را مردی که نمیشناسم.»