دانلود و خرید کتاب اونو باور کن تا بدستش بیاری برایان تریسی ترجمه فریدون تازه زاده
تصویر جلد کتاب اونو باور کن تا بدستش بیاری

کتاب اونو باور کن تا بدستش بیاری

معرفی کتاب اونو باور کن تا بدستش بیاری

کتاب اونو باور کن تا بدستش بیاری نوشتهٔ برایان تریسی و ترجمهٔ فریدون تازه زاده است. انتشارات چشمه آفرینش این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب اونو باور کن تا بدستش بیاری

اونو باور کن تا بدستش بیاری در پی آموزش زندگی طولانی و شاد به مخاطبان خود است. این بدان معناست که اگر شما از خود به خوبی محافظت کنید و سلامت فیزیکی و روحی خود را حفظ کنید می‌توانید به این هدف برسید.

خواندن کتاب اونو باور کن تا بدستش بیاری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران موفقیت و خودیاری پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب اونو باور کن تا بدستش بیاری

«شاید مهم‌ترین سئوالاتی که تاکنون در زندگی از خود پرسیده و به آنها جواب داده‌اید این‌ها باشند که: «من، که هستم؛ چرا اینجا هستم و آیا واقعاً می‌خواهم در زندگی خود چکار کنم؟»

حالت طبیعی شما در زندگی آن است که تا وقتی زنده‌اید شاد، سالم و پر از هیجان باشید. باید هر روز صبح با این اشتیاق از خواب بیدار شوید که قصد شروع روز را دارید. باید با مردمی که در زندگی شما هستند نسبت به خود و خویشاوندانتان احساس فوق‌العاده و بی‌نظیری داشته باشید. شما باید بعنوان یک فرد بزرگسال بالغ و عاقل، هر روز کارهایی را انجام دهید که شما را رو به جلو بطرف محقق‌کردن پتانسیل کامل خودتان ببرد. شما باید در تمام جنبه‌ها و زمینه‌های زندگیتان از بابت نعمت‌ها و موهبت‌هایی که به شما داده شده شاکر و سپاسگزار باشید.

اگر شما اکثر اوقات به هر دلیلی، اینگونه فکر نمی‌کنید ممکن است بیانگر این باشد که در جایی، در روش تفکر، احساس‌کردن یا واکنش نشان‌دادن به زندگی، دچار مشکل شده‌اید. اولین هدف شما این است که زندگی خود را چنان سازماندهی کنید که در اکثر اوقات شاد و خرسند باشید و افکار، باورها، و ایده‌های منفی که جلوی موفقیت شما را می‌گیرند کنار بگذارید و از طرز تفکر افراد موفق تبعیت کنید. موفقترین و شادترین افراد دنیا استراتژی‌هایی را بکار می‌برند تا به موفقیت و شادی که می‌خواهند برسند. این کتاب به شما آموزش می‌دهد که این کار را چگونه بکمک استراتژیهای موردنظر انجام دهید. شما یک شاهکار هستید».

معرفی نویسنده
عکس برایان تریسی
برایان تریسی
کانادایی | تولد ۱۹۴۴

برایان تریسی نویسنده‌ی آمریکایی‌ـ‌کانادایی و سخنرانی محبوب در زمینه‌ی توسعه‌ی فردی و مدیریت کسب‌وکار است. او علاوه بر انتشار کتاب‌های پرفروش که به زبان‌های مختلف ترجمه شده‌، برای برگزاری جلسات و سخنرانی به بیش از صد کشور سفر کرده است. در کنار کتاب‌های او، آثار دیداری و شنیداری‌اش نیز در سراسر جهان با استقبالی کم‌نظیر مواجه شده است.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است