کتاب عشق
معرفی کتاب عشق
کتاب عشق بهقلم پروانه الهی را انتشارات مانیان منتشر کرده است. این کتاب مجموعهای از سخنان انگیزشی در باب عشق است.
درباره کتاب عشق
عشق از شیرینترین و دوستداشتنیترین تجربههای احساسی بشر است که در کنار تمام شیرینیها و سرخوشیها، درد و رنج و تلخی هم دارد و گاه نیاز است تا دربارهٔ دشواریهایش با کسی سخن گفت اما چگونه و با چه لحنی؟ کتاب پیش رو، مجموعهای از سخنان انگیزشی در باب عشق است که میتواند راهنمای مناسبی برای صحبت در باب عشق باشد.
خواندن کتاب عشق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به متنهای ادبی و دلنوشته از خواندن این کتاب لذت خواهند برد.
بخشی از کتاب عشق
«یهوقتایی از نگرانی و اضطراب خوابت نبرده، یهوقتایی خیلی شلوغ بودی و یهوقتایی توی دنیای به این بزرگی، احساس کردی که تکوتنها هستی. یهوقتایی با خودت تصمیم گرفتی که بهترین خودت باشی و نهایت تلاشت رو انجام بدی تا به آرزوهات برسی، اما گاهی اینقدر سنگهای مسیر پاهات رو زخمی و آزرده کرده که نتونستی ادامه بدی. گاهی غرورت شکسته، همۀ باورها و امیدت رو از دست دادی و هزاران بار برگشتی و امیدت رو ازنو ساختی... میدونم... دغدغههات رو میدونم... رنجهایی که کشیدی رو درک میکنم. عزیزم... میدونم الان خسته و زخمی هستی و فقط یه امید توی دلت موج میزنه. شاید یه اتفاقی بیفته. اینکه معجزهای رخ بده که همهچیز درست بشه و تاریکیها رو ببره و به جاش روشنی بیارهو تازه اینم میدونم که خیلی راهها رو امتحان کردی، به امید اینکه همهچیز بهتر بشه؛ اما گاهی نتایج خوبی گرفتی و بعضی وقتها هم همهچیز بدتر و پیچیدهتر شده. اصلاً میدونی بدترین قسمت ماجرا چیه؟ اینکه بقیه درکت نمیکنن... قضاوتت میکنن... دنبال سوژه میگردن... میدونی... انگار برات دعای خیر نمیکنن. اگه موفق بشی که بهت حسادت میکنن یا باهات دشمنی میکنن و جلوی پات سنگ میندازن... اگه شکست بخوری، سرزنشت میکنن و بهت میگن ما که گفته بودیم این کار اشتباهه و یهچیز دیگه رو هم میدونم؛ میدونم که بعضی وقتها خودتم به شک میفتی وقتی تلاش میکنی و نتیجه نمیگیری؛ وقتی همه بهت میگن انجامش نده، اما تو اصرار میکنی و راه خودت رو میری، ولی محاسباتت درست از آب درنمیاد و دائم بد میاری و شکست میخوری و یا درجا میزنی.»