کتاب از میان ظرف های شسته شده
معرفی کتاب از میان ظرف های شسته شده
کتاب از میان ظرف های شسته شده داستانی نوشته نازنین لیقوانی است که در انتشارات روزنه کار به چاپ رسیده است. این داستان درباره زندگی زن و مردی است که برای حل مشکلاتشان به درمانگر مراجعه کردهاند.
درباره کتاب از میان ظرف های شسته شده
نازنین لیقوانی در کتاب از میان ظرف های شسته شده به مسائل و دغدغههایی پرداخته است که یک زن در زندگی خود تجربه میکند. تجربیاتی که هرچند ممکن است جالب نباشد اما بهرحال بخشی از زندگی است و راه مقابله با آن را باید یاد گرفت.
داستان درباره زندگی زن و مردی است که با دو فرزند از شهر دیگری به تهران مهاجرت کردهاند. مرد پزشک است و کار بسیار زیادی دارد. زن هم خانه دار است و از شرایطی که برایش پیش آمده است، راضی نیست. تمام روز او به رسیدگی به کارهای بچههایش و امور خانه میگذرد و خودش احساس میکند کسی او را نمیبیند. ارزش کارهایش را متوجه نمیشود و خلاصه به نظر میرسد حقی در زندگیاش ندارد.
حالا آنها به درمانگر مراجعه کردهاند به این امید که بتوانند مشکلاتشان را حل کنند.
کتاب از میان ظرف های شسته شده را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن کتاب از میان ظرف های شسته شده را به تمام دوستداران داستانهای عاشقانه ایرانی پیشنهاد میکنیم.
یاسمین ،یک زن عادی مثل من و شماست. داستان انقدر شبیه به زندگی عادی در دنیای اطرافمون هست که قشنگ درکش می کنیم. سر و صدای بچه ها ... خونه شلوغ... پرستار بچه سرخوش... شوهر گرفتار و زنی که تنها