معرفی و دانلود کتاب روان کاوی pdf + خلاصه رایگان

کتاب روان کاوی

قدم اول

۱.۰ امتیاز(از ۱ رأی)

معرفی کتاب روان کاوی

کتاب روان کاوی نوشتهٔ ایوان وارد و اسکار زارات و ترجمهٔ وحید موسوی داور است. انتشارات شیرازه کتاب ما این کتاب را منتشر کرده است. این کتاب از مجموعهٔ «قدم اول» این نشر است.

درباره کتاب روان کاوی

ایوان وارد و اسکار زارات در کتاب روان کاوی به سؤالاتی در حوزه‌ٔ روان‌کاوی پاسخ می‌دهند. آیا روان‌کاوی علم است؟ روان‌کاوی چگونه کارکرد ذهن را توضیح می‌دهد؟ چه کسانی در این علم و رویکرد تأثیرگزار بوده‌اند؟ آیا روان‌کاوی می‌تواند در کنترل احساسات، اَعمال و عکس‌العمل‌هایی که به نظر می‌رسد مدیریتشان از عهدۀ ما خارج است، به ما کمک کند؟ مطالعهٔ کتاب روانکاوی، یکی از اولین قدم‌هایی است که می‌توانید برای یافتن پاسخ به این پرسش‌ها بردارید.

خواندن کتاب روان کاوی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران حوزهٔ روان‌کاوی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب روان کاوی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابروان کاوی
برچسبمجموعه قدم اول

ali mohseni
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۰۴/۲۸

ترجمه بسیار بد، ویژگی مشترک تمام کتاب های قدم اول، وقتی از بد صحبت میکنم منظور خیییلی بد هستش.