کتاب ایلیا، نبرد ربات ها (جلد ۱۷)
معرفی کتاب ایلیا، نبرد ربات ها (جلد ۱۷)
کتاب ایلیا، نبرد رباتها (جلد ۱۷) نوشتهی امین توکلی و ماهمنیر داستانپور، جلدی دیگر از مجموعه داستانهای مصور دنبالهدا است که نشر رویاپردازان نسل آینده آن را منتشر کرده است. این کتاب با بهرهگیری از تصویرگری رنگی و طراحی جذاب، ماجراهای هیجانانگیز ایلیا و دوستانش را در دنیایی پر از رباتهای غولپیکر و دشمنان مرموز روایت میکند. داستان در بستری نوجوانپسند و پرکشش، به مبارزات قهرمانان شهر با نیروهای تاریکی و چالشهای شخصی هر یک از شخصیتها میپردازد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ایلیا، نبرد ربات ها (جلد ۱۷)
کتاب ایلیا، نبرد رباتها (جلد ۱۷) با قلم امین توکلی و ماهمنیر داستانپور، ادامهای بر ماجراهای پرهیجان ایلیا و گروهش است. این جلد از مجموعه، در قالب داستان مصور و با تصاویر رنگی، فضای اکشن و ماجراجویانهای را خلق کرده که نوجوانان را به دنیای قهرمانان و رباتهای پیشرفته میبرد. ساختار کتاب بر پایهی روایت تصویری و دیالوگهای زنده شکل گرفته و هر صفحه، ترکیبی از تصویر و متن را ارائه میدهد. در این جلد، علاوهبر نبردهای فیزیکی، به دغدغههای خانوادگی و رازهای پنهان شخصیتها نیز پرداخته شده است. داستان با محوریت ایلیا، امیرعلی و ریحانه پیش میرود و در کنار مبارزه با دشمنان، به روابط میان اعضای خانواده و چالشهای شخصی آنها نیز توجه دارد. این کتاب بخشی از یک مجموعه دنبالهدار است که هر جلد آن، ماجرایی تازه و گرههای داستانی جدیدی را پیش روی خواننده قرار میدهد.
خلاصه کتاب ایلیا، نبرد ربات ها (جلد ۱۷)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! در ایلیا، نبرد رباتها (جلد ۱۷)، ایلیا دیگر تنها قهرمان شهر نیست و امیرعلی و ریحانه نیز به جمع مبارزان پیوستهاند. داستان با دغدغههای امیرعلی دربارهی چگونگی تبدیلشدن ریحانه به یک مبارز آغاز میشود و این سؤال ذهن او را بهشدت درگیر کرده است. در همین حال، دشمنان قدیمی ایلیا که از شکستهای گذشته درس گرفتهاند، با نقشههای تازه و سلاحی جدید به میدان بازمیگردند. این بار، تهدیدی جدیتر از همیشه شهر را هدف گرفته و ایلیا باید با رباتهای غولپیکر و دشمنانی که او را بهخوبی میشناسند، روبهرو شود. در کنار این نبردها، زخمهای کهنه و مشکلات حلنشدهی گذشته دوباره سر باز میکند و قهرمانان داستان را با چالشهای عاطفی و خانوادگی روبهرو میسازد. روایت کتاب، میان صحنههای اکشن و لحظات احساسی جابهجا میشود و شخصیتها را در موقعیتهایی قرار میدهد که باید هم با دشمنان بیرونی و هم با تردیدها و رازهای درونی خود روبهرو شوند.
چرا باید کتاب ایلیا، نبرد ربات ها (جلد ۱۷) را بخوانیم؟
ایلیا، نبرد رباتها (جلد ۱۷) با ترکیب داستانپردازی پرکشش و تصویرگری رنگی، تجربهای متفاوت از خواندن داستانهای مصور را ارائه میدهد. این کتاب نهتنها ماجراهای هیجانانگیز و نبردهای رباتی را به تصویر میکشد، بلکه به روابط خانوادگی، دوستی و مسئولیتپذیری نیز میپردازد. روایت داستان، همزمان با پیشبردن خط اصلی ماجرا، به دغدغههای شخصی و رشد شخصیتها توجه دارد. همچنین، استفاده از فناوریهای نوین مانند موشنکمیک و پیوند با اپلیکیشنهای جانبی، تجربهای تعاملی و جذاب برای نوجوانان فراهم کرده است. این ویژگیها باعث شدهاند که کتاب، فراتر از یک داستان مصور معمولی باشد و مخاطب را به دنیای قهرمانان و چالشهای آنها نزدیکتر کند.
خواندن این کتاب به نوجوانان علاقهمند به داستانهای اکشن، ماجراجویی و رباتیک پیشنهاد میشود. همچنین، به کسانی که به داستانهای تصویری و کمیک علاقه دارند یا به دنبال روایتهایی با محوریت دوستی، خانواده و چالشهای شخصی هستند، توصیه میشود. این کتاب برای علاقهمندان به فناوری و داستانهای تعاملی نیز جذاب خواهد بود.
وای نمیدونید با اومدن این جلد کتاب چقدر خوشحال شدم.تقریبا ۱ سال منتظر جلد ۱۷ بودم.باید به طرفداران ایلیا بگم که توی این جلد خیلی از راز ها فاش میشه.توصیه میکنم اگه جلد های قبلی رو نخوندید حتما بخونید،هرکی نخونده
عالی بود به شما توصیه می کنم
عالی عالی
لطفا جلدهای بعدی هم بگذارید 🙏
این کتاب خیلی عالیه به شما هم توصیه می کنم این کتاب رو بخرید
ترو خدا بی نهایتش کنید این کتاب عالیه خیلی ها میگن جنگیه و برای پسرا هست ولی من به شخصه به عنوان یه دختر خیلی دوستش دارم و توصیه می کنم که دخترا هم حتما بخونن این کتاب خیلی خوبههههههههه
ممتظر جلد بعدی هستمم (. ❛ ᴗ ❛.) . . . توصیه می کنم (❁´◡`❁)*✲゚*
خداقوت به این همه تلاش و داستان نویسی بی نظیری که در غالب تصویر تونستن یکی از بهترین کمیک های ایرانی رو خلق کنن با توجه به پیونده ماجرایی این قسمت فلش بکی داشته که موضوع رو شفاف سازی کرده👌 نبرد
این رمان بسیار جذاب و قنگ است ممنون از غلنا که مخاطبان رو جذب میکنه
خوبه ولی چرا جدیدش نمیاد 😡🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬