دانلود و خرید کتاب من به جای او لی گئوم یی ترجمه پرنیان نصوری

نویسنده:لی گئوم یی
امتیاز:
۴.۰از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب من به جای او

کتاب الکترونیکی من به جای او نوشتۀ لی گئوم یی و ترجمۀ پرنیان نصوری است و انتشارات دانش‌آفرین آن را منتشر کرده است. کتاب من به جای او، دربارۀ زندگی دو دختر جوان در زمان جنگ جهانی دوم است.

درباره کتاب من به جای او

«نمی‌شه من به جای اون برم؟» این سؤال تنها یک سؤال معمولی نبود، بلکه جمله‌ای بود که زندگی سونام هشت ساله را تا آخر عمر دستخوش تغییر کرد. تغییری که گاه لبخند به لبانش می‌آورد و گاه اشک به چشمانش می‌نشاند. تغییری که او را تا پای مرگ کشاند و در حسی از جنس عشق و ایستادگی غوطه‌ور کرد. من به جای او، داستان زندگی و هویت درهم تنیده‌ی دو دختر جوان را در دوران استعمار ژاپن بر کره و جنگ جهانی دوم روایت می‌کند. دو دختر با ظاهری مشابه اما باطنی متفاوت. یکی فقیر و دیگری غنی.

این داستان حرف دل مردمی است که زیر بار استعمار و خیانت هموطنانشان رنج‌ها کشیدند و در باران گلوله‌ها خون‌ها ریختند. مردمی که در میانشان زنانی از جنس گلبرگ‌های لطیف، بهارشان از راه نرسیده، خزان‌زده شد.

خواندن کتاب من به جای او را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‌مندان به رومان‌های تاریخی مناسب است.

بخشی از کتاب من به جای او

«سونام در حالی که بقچه‌ای در دست داشت و از توجهی که برای اولین‌بار در زندگی‌اش دریافت می‌کرد به وجد آمده بود، سوار ماشیت شد. برادر و خواهرانس با چشم‌های درشت شده، نه از سر حسادت بلکه از ترس، به او خیره شده بودند.

وایکانت هیونگمت در صندلی جلو و چریونگ و سونام در صندلی عقب نشستند. آقای پارک چند روز بیشتر می‌ماند تا به امور زمین‌های اجاره شده رسیدگی کند. طوری که ماشین بدون هیچ گاو یا اسبی حرکت می‌کرد به قدری برای سونام عجیب و باورنکردنی بود که تقریباً فراموش کرده بود خانه‌اش را ترک کرده و حتی لحظه‌ای به جمعیتی که پشت سرش در حال خداحافظی بودند نگاه نینداخت...»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است