کتاب تجلی رنگ در زندگی
معرفی کتاب تجلی رنگ در زندگی
کتاب تجلی رنگ در زندگی نوشتهٔ فریبا خواجه وند است. انتشارات نوروزی این کتاب را سال ۱۴۰۲ منتشر و روانهٔ بازار کرده است. فریبا خواجه وند در کتاب تجلی رنگ در زندگی به مباحثی پیرامون رنگ در زندگی میپردازد.
درباره کتاب تجلی رنگ در زندگی
کتاب تجلی رنگ در زندگی حاصل مطالعه و گردآوردی مطالبی به دست فریبا خواجه وند است. رنگها در تمامی ابعاد زندگی مادی و معنوی انسان حضور دارند و میتوانند معانی متعدد و متفاوتی را به او القا کنند و به جرئت میتوان گفت که زندگی بدون رنگ بی معناست. بیتردید، عرصهٔ تجلّی رنگها در زندگی انسان بسیار وسیع و نامحدود است و حضور گستردهٔ رنگ در گسترهٔ علوم تجربی، علوم انسانی و هنر به وضوح مشهود و غیرقابل انکار است. فریبا خواجه وند در این کتاب به نقش پر اهمیت رنگ از ابعاد مختلف آن پرداخته است.
دربارهٔ انتشارات نوروزی
انتشارات نوروزی از سال ۱۳۷۹ قدم به عرصهٔ نشر گذاشت و اکنون با بهرهگیری از بهترین دستگاهها و تکنولوژی چاپ و پرسنلی مجرب و کارآزموده، آمادهٔ چاپ و نشر آثار نویسندگان سراسر ایران است. این انتشارات در سال ۱۳۹۹ نیز مانند سالهای پیش، افتخار داشت بهعنوان ناشر برگزیدهٔ سال انتخاب شود. انتشارات نوروزی در شهر گرگان در استان گلستان قرار دارد.
خواندن کتاب تجلی رنگ در زندگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران هنر پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب تجلی رنگ در زندگی
«بیشک با شنیدن کلمهی رنگ، عناصری رنگین از طبیعت و جهان پیرامون آن را به خاطر میآوریم. مانند گلهای رنگین یا وسائل و اشیایی که با آنها سر و کار داریم و دارای رنگهای متعددی هستند. اما برای دیدن رنگها، عامل مهمی نقش اساسی را ایفا مینماید و آن نور است. نور به عنوان مهمترین عامل برای دیدن رنگها و تمایز آنها از یکدیگر، همواره مورد توجه انسان بوده است؛ چراکه بدون وجود نور، رنگها دیده نمیشوند و اَشکال قابل تشخیص نیستند. پر واضح است که زندگی، آکنده از رنگها و جلوههای گوناگون آن است؛ به طوری که هیچ بعدی از ابعاد زندگی ما، خالی از رنگ نیست و به عبارتی بهتر، رنگ، خود زندگی است»