کتاب مهارتهای کاربردی زندگی
خواندن نظراتمعرفی کتاب مهارتهای کاربردی زندگی
«مهارتهای کاربردی زندگی» نوشته جمشید هاشمی(-۱۳۴۹) است. این کتاب به راههای داشتن زندگیای آرام میپردازد.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
«درخواست کنید تا به شما داده شود. جستجو کنید تا بیابید. بر در بکوبید تا به روی شما باز شود. زیرا هر چه طلب کنید دریافت میکنید. آنچه جستجو کنید مییابید و در به روی کسی که آن را میکوبد، باز میشود. رؤیاها و آرزوهایتان هر چه باشد، راه رسیدن به آن یکی است و آن راه، تجسم است.
تجسم به شما کمک میکند به آرزوهایتان دست یابید. اگر آنچه امروز میشنوید انجام دهید، زندگیتان دگرگون میشود. تجسم به شما میآموزد جهان در انتظار تجسم و اراده شماست تا رام اراده و تجسم شما گردد، پس اول تجسم کنید و سپس اراده نمایید. مکانیزم تجسم خلاق آن را برای شما برآورده میکند. بخواهید تا به شما داده شود.
یکی از موانع، نوع برداشتی است که از خودمان داریم. همه ما از خودمان برداشتی داریم. این برداشتها به صورت تصویر در ذهن ذخیره میشود. ما در برابر هر احساس، آرزو و باور تصویر ذهنی مشخصی داریم. حتی اگر تصویر ذهنی با کاری که انجام میدهیم هماهنگ نباشد، تصویر ذهنی اتفاق میافتد و تصویر ذهنی برنده است. باید نوع تصویر ذهنی را که از خود داریم تغییر دهیم. چشمهایتان را ببندید و در مورد کار یا وضعیتی که دارید فکر کنید. تصویری که به ذهنتان میآید چیست؟ آیا این تصویر شما را موفق میکند؟ مثلاّ چنانچه میخواهید برنده مسابقه کشتی یا وزنهبرداری شوید، زمانی که چشمتان را میبندید و به خودتان فکر میکنید، چه میبیند؟ فردی قوی یا فردی ضعیف و ناتوان؟ خودتان را بزرگ میبینید یا کوچک؟ باید تصویر ذهنی با اهداف و آرزوهایتان هماهنگ باشد تا در به انجام رسیدن اهدافتان به شما خدمت کند.»
قدرت
راندا برن
رازراندا برن
خودهیپنوتیزمی سریع وفوری (چگونه با چشمان باز خود را هیپنوتیزم کنیم)فوربیس رابینز بلر
دستبندهای مغناطیسیجمشید هاشمی
انرژی درمانی پیشرفتهچوا کوک سویی