کتاب من و گربه ام
معرفی کتاب من و گربه ام
کتاب «من و گربه ام» نوشتۀ کاترینا تروخان و ترجمۀ ساناز منصوریان است و کتاب چ آن را منتشر کرده است. من و گربهام داستانی بامزه و خواندنی دربارۀ دوستی با گربهها است.
درباره کتاب من و گربه ام
من و گربهام داستانی ساده،زیبا و بامزه دربارۀ دختری است که گربهاش را بهترین دوست خود میداند و تمام کارهایش را با او و در کنار او انجام میدهد. کتاب من و گربهام با روایت زندگی دختر قصه، تصویری زیبا و دلنشین از زندگی با حیوانات به دست میدهد و خوانندگان را به دوستی با حیوانات تشویق میکند. کاترینا تروخان، نویسندۀ روسی و تصویرگر کتابهای کودک تلاش کرده است تا ضمن سرگرمکردن کودکان، دوستی و محبت بهویژه با حیوانات را به بچه ها آموزش دهد.
تصاویر کتاب من و گربهام بسیار جذاب است. هر صفحه از کتاب من و گربهام جزئیاتی از زندگیکردن با گربهها را به تصویر میکشد. از ردپای گربه تا کاموایی که گربهها با آن بازی میکنند و همینطور قاب عکسهای دیوار خانه که در تمامی آنها گربه حضور دارد. این تصاویر رنگارنگ و زیبا علاقۀ کودکان را به دانستن هرچه بیشتر در مورد گربهها و کسب اطلاعات بیشتر کرده و آنها را تشویق به گوش دادن و یا خواندن کتاب میکند.
خواندن کتاب من و گربه ام را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به کودکان بالای ۷ سال و همچنین کسانی که میخواهند محبت و دوستی با حیوانات را به فرزندانشان آموزش دهند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب من و گربه ام
«این منم، این هم گربهام، ما بهترین دوست هم هستیم و همۀ وقتمان را با هم میگذرانیم. هم توی خانه بازی میکنیم، هم بیرون خانه. دوست داریم مسابقه بدهیم و دنبال بازی کنیم، اما گربهام همیشه تند و تیزتر از من است. او به جاهای زیادی میرود که من نمیتوانم بروم. حتی به جاهایی میرود که بهتر است نرود.»