کتاب کتاب کوچک سخنان بزرگ مدیریتی
معرفی کتاب کتاب کوچک سخنان بزرگ مدیریتی
کتاب کوچک سخنان بزرگ مدیریتی نوشتهٔ جیم مک گراث و ترجمهٔ علیرضا جلالی فراهانی است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی ۹۰ سخن مهم و نحوه کاربست آنها در کسبوکار است.
درباره انتشارات متخصصان
انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشتههای ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روانشناسی، جامعهشناسی و رشتههای مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمیگردد و در طول این سالها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.
خواندن کتاب کتاب کوچک سخنان بزرگ مدیریتی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مدیریت کسب و کار پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب کتاب کوچک سخنان بزرگ مدیریتی
«عُلمای مدیریت، بر این باور هستند که این علم را میتوان در دو سطح متمایز، تعریف کرد. در سطح نخست، مدیریت را باید علم "شناخت سازمان" دانست که در این سطح، بیشتر ماهیتی آکادمیک دارد. لیکن در سطح دوم، مدیریت، "علم و هنر اداده کردن" است و از قضا و در کمال تعجب، این تعریف از مدیریت، تعریف رایج و فراگیر به حساب میآید.
همواره اعتقاد داشتم که آنچه یک کلام قصار میتواند در تاثیرگذاری انجام دهد، بعضاً از بضاعت یک کتاب مفصل هم خارج است. این علاقۀ من به پارهسخنها، خودش را در اولین آثاری که حدود ۲ دهه پیش ترجمه کردم، نشان داد و حتی پیشتر از آن نیز، استفاده از این جواهر معرفتی را در رسالههایی که برای تحصیلات تکمیلی به رشته تحریر درآورده بودم، آزموده بودم. بنابراین جای تعجبی وجود نداشت که کتاب حاضر که دربرگیرندۀ پارهسخنهایی نغز و پرمغز است، توجه من را به صورت خاص به خودش جلب کند لیکن آنچه موجب جذابیت مضاعف این کتاب برای من شد آن بود که نویسنده، مخاطب را صرفاً با جملاتی عمیق، مواجه و به حال خود رها نکرده است بلکه تلاش کرده تا آموزۀ مطرح شده در سخن بزرگان را در بخشی تحت عنوان "چه باید کرد؟"، به زبان اجرایی و مدیریتی (در مفهوم اداره کردن) ترجمه کند و این کار را هم با زبانی بیتکلف انجام داده است که این امر، برقراری ارتباط با آن را سادهتر کرده است. در پایان هر مدخل هم با طرح دو سوال، مخاطب را به تأملی بلادرنگ دعوت میکند که بعضاً به عنوان نهیبی موثر عمل میکند.
به عنوان کسی که حدود دو دهه در هر دو سطح مدیریت مورد اشاره در این مقدمه، به مشق و یادگیری مشغول بودم، تصریح میکنم که لزوماً با همۀ قرائتها و توصیههای مطروحه در این کتاب، موافق نیستم (و قرار هم نیست، اینگونه باشد) و اتفاقاً این واقعیت، با روح حاکم بر این اثر هم که مخاطب را به تأمل و تفکر و خردورزی پرسشگرانه دعوت میکند، در سازگاری کامل است. اما بدون شک مواجۀ نقادانه با آموزههای مطرح شده در این کتاب میتواند برای بازیگران عرصۀ مدیریت در مفهوم "اداره کردن"، بسیار مفید، راهگشا و تأملبرانگیز باشد».