کتاب مجتهدی عالی مقام در حوزه و دانشگاه آیت الله شیخ حسین گوگانی (قدس سره) محمدتقی انصاریان خوانساری + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب مجتهدی عالی مقام در حوزه و دانشگاه آیت الله شیخ حسین گوگانی (قدس سره)

کتاب مجتهدی عالی مقام در حوزه و دانشگاه آیت الله شیخ حسین گوگانی (قدس سره)

معرفی کتاب مجتهدی عالی مقام در حوزه و دانشگاه آیت الله شیخ حسین گوگانی (قدس سره)

کتاب مجتهدی عالی مقام در حوزه و دانشگاه آیت الله شیخ حسین گوگانی (قدس سره) نوشتهٔ محمدتقی انصاریان خوانساری است. انتشارات انصاریان این یادنامه را منتشر کرده است.

درباره کتاب مجتهدی عالی مقام در حوزه و دانشگاه آیت الله شیخ حسین گوگانی (قدس سره)

کتاب مجتهدی عالی مقام در حوزه و دانشگاه آیت الله شیخ حسین گوگانی (قدس سره) شما را با این فرد آشنا می‌کند. آیت‌الله گوگانی در سال ۱۳۰۷ شمسی در تبریز به دنیا آمد و پس از تحصیل مقدمات، وارد حوزهٔ علمیهٔ تبریز شد و در مدرسهٔ معروف «طالبیه» ادبیات عرب و دروس رسمی حوزوی را فرا گرفت؛ پس از تکمیل این مرحله به حوزهٔ علمیهٔ قم رفت و سالیانی متمادی در محضر مراجع و علمای معروف حوزه تحصیل کرد؛ پس از آن عازم نجف شد و از حوزهٔ درسی مراجع معروفی همچون آیت‌الله خوئی، آیت‌الله حکیم و دیگران به‌مدت پنج سال بهره‌مند شد و پس از وصول به مرتبهٔ اجتهاد و دریافت اجازه از آیت‌الله حکیم، به ایران (تبریز) بازگشت. او در همان مدرسه‌ای که خود تحصیل کرده بود، به تدریس پرداخت و طلاب و فضلا از محضرش استفاده کردند.

خواندن کتاب مجتهدی عالی مقام در حوزه و دانشگاه آیت الله شیخ حسین گوگانی (قدس سره) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران قالب زندگی‌نامه پیشنهاد می‌کنیم.

حذف نون
علی روحانیان
کسب و کار از منظر اسلام
حانیه اسدکی
ارتباط اختلال خوردن با کم توجهی در یادگیری
سعید هرمزی عارف
فقه الشرکه و المضاربه از شرایع الاسلام
ابوالقاسم نجم الدین جعفربن حسن (محقق حلی)
ویزا برای رابطه عاشقانه
راهنمای مبتلایان به سرطان و خانواده های آنان
کبری نوری
(English in Knowledge and Information Science (3
علی اکبر خاصه
مبانی حقوقی و مشروعیت تحریم‌های یکجانبه امریکا و تحریم‌های سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی ایران
ناهید صمدی یامچلو
تصورهای اجتماعی تجدد