کتاب قنبر غمبر
معرفی کتاب قنبر غمبر
کتاب قنبر غمبر سرودهٔ محمدمهدی محمدی کیاپی است. انتشارات عاصم این مجموعه شعر معاصر را منتشر کرده است.
درباره کتاب قنبر غمبر
کتاب قنبر غمبر یک مجموعه شعر معاصر را در قالبی موزون و قافیهدار در بر گرفته است. عنوان برخی از شعرهای کتاب حاضر عبارت است از «ده شبِ امسال»، «انگشتر نمیخواهم»، «قبل از اینکه باشی»، «حواسم پرت نیست» و «شبیه گندم ری». شاعر در مقدمه گفته است که این کتاب صرفاً از سر شوق و برای ابراز ارادت به محضر غلامی که خودْ شاه شاهان است، نوشته شده است.
میدانیم که شعر فارسی عرصههای گوناگونی را درنوردیده است. در طول قرنها هر کسی از ظن خود یار شعر شده است و بر گمان خود تعریفی از شعر بهدست داده است. حضور شعر در همهٔ عرصهها از رزم و بزم گرفته تا مدرسه و مسجد و خانقاه و دیر و مجلس وعظ، همه و همه گویای این مطلب است که شعر، بیمحابا، زمان، مکان و جغرافیا را درنوردیده و در هفتاقلیم جان و جهان به دلبری پرداخته است. آمیختگی شعر با فرهنگ مردم و اندیشههای اجتماعی، این هنر را زبان گویای جوامع بشری ساخته است؛ بدانگونه که هیچ جامعهای از این زبان بارز، برای انتقال اندیشههایش بینیاز نبوده است. گاهی شعری انقلابی به پا کرده است و گاه انقلابی، شعری پویا را سامان داده است.
خواندن کتاب قنبر غمبر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران شعر معاصر ایران پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب قنبر غمبر
جناب خضر حسن قبل از اینکه باشی، بود
میان صحن تو عیسی مسیح رویت شد
که کار اصلی او هم گلاب پاشی بود
بقیع چه باغ بزرگی ست که بهشت خدا
فضای سبز قشنگی در آن حواشی بود»