کتاب استراتژی سطح بنگاه
معرفی کتاب استراتژی سطح بنگاه
کتاب «استراتژی سطح بنگاه» نوشتۀ اولریش پیدون و ترجمۀ سیدعلیرضا هاشمی است و انتشارات دفتر پژوهشهای فرهنگی آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب استراتژی سطح بنگاه
هر سازمانی دارای ۳ سطح استراتژی است؛ استراتژی سطح بنگاه، استراتژی سطح کسبوکار و استراتژی سطح وظیفهای. سازمانها از تمام این ۳ سطح استراتژی به طور همزمان استفاده میکنند. اولریش پیدون، استاد دانشکدۀ اقتصاد و مدیریت و مشاور عالی گروه مشاورهای بوستون در تدوین استراتژی در سطح بنگاه تجربه و سابقۀ چندین ساله دارد. کتاب استراتژی سطح بنگاه ضمن پرکردن بخشی از خلأ تئوریک، راهکارهایی عملیاتی برای مدیران عامل در سازمانها ارائه میدهد. ساختار کتاب استراتژی سطح بنگاه، تمام مؤلفههای این استراتژی را پوشش میدهد و مسیر توسعه و پیادهسازی نظاممند استراتژی سطح بنگاه را دنبال میکند.
کتاب استراتژی سطح بنگاه قصد دارد به چند پرسش کلیدی دربارۀ توسعه و پیادهسازی استراتژی در سطح بنگاه یک شرکت پاسخ دهد. پرسشهایی حیاتی که مدیران عامل و یک شرکت و تیم ارشد اجرایی آنها باید پاسخ دهند. استراتژی سطح بنگاه با مزیت شرکتی سروکار دارد؛ اینکه چگونه میتوان اطمینان حاصل کرد که پورتفوی کل کسبوکار ارزشمندتر از مجموع هریک از بخشهایش است؟ توسعه و پیادهسازی استراتژی در سطح بنگاه به مجموعهای از تئوریها، چارچوبها و ابزارها نیاز دارد که فراتر از حوزۀ سنتی مدیریت استراتژی در سطح کسبوکار است. تمرکز کتاب استراتژی سطح بنگاه بر همین مجموعه است.
کتاب استراتژی سطح بنگاه در ۱۱ فصل تنظیم شده است. عناوین فصلهای کتاب عبارت است از: «فصل اول: مقدمه»، «فصل دوم: آرمان شرکت»، «فصل سوم: توانمندیهای شرکت»، «فصل چهارم: تحلیل پورتفوی شرکت»، «فصل پنجم: استراتژی رشد شرکت»، «فصل ششم: استراتژی پورتفوی شرکت»، «فصل هفتم: دگرگونی پورتفوی شرکت»، «فصل هشتم: مدیریت پورتفوی شرکت»، «فصل نهم: استراتژی بنگاه مادر و سازماندهی شرکت»، «فصل دهم: استراتژی مالی شرکت» و «فصل یازدهم: فرایند استراتژی بنگاه».
خواندن کتاب استراتژی سطح بنگاه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به علاقهمندان به کتابهای مدیریت و فعالان حوزۀ کسبوکار پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب استراتژی سطح بنگاه
«استراتژی سطح بنگاه به مدیریت یک پورتفوی کموبیش متنوع از کسبوکارها یا فعالیتها مربوط است. از زمان ظهور شرکتهای خوشهای بزرگ در دهۀ ۱۹۶۰، مدل شرکت چند کسبوکاری به چالش کشیده شد. طی چند سال گذشته، موجی از تجزیه در سرتاسر جهان شرکتها جریان گرفت. این پدیده مربوط به یک صنعت خاص نیست و نمود آن را میتوان در محصولات مصرفی (کرفت فود که کسبوکار بینالمللی غذاهای سبک خود را با نام موندلز اسپینآف کرد)، مواد (آلکوا که شرکت خود را به کسبوکار میراثی خود، آرکونیک، و یک کسبوکار جدید به نام آلکوا تقسیم کرد)، فناوری (اچپی که کسبوکار سرور و نرمافزار خود را از پرینترها و رایانههای خانگی جدا کرد) و محصولات صنعتی (تیکو که شرکت را به سه شرکت سهامی عام مستقل تبدیل کرد) دید»
حجم
۲٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۳۸۹ صفحه
حجم
۲٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۳۸۹ صفحه
نظرات کاربران
دارای محتوای فاخر و ارزشمند برای اهل علم امید است که این گونه کتاب ها هرچه بیشتر و بیشتر چاپ شوند تا اهل علم هرچه بیشتر و بهتر در این وادی پر پیچ و خم استراتژی یا به عبارت درست