کتاب راهنمای عملی جداسازی شناسایی، کشت و نگهداری انگل لیشمانیا آذر شکری + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب راهنمای عملی جداسازی شناسایی، کشت و نگهداری انگل لیشمانیا

کتاب راهنمای عملی جداسازی شناسایی، کشت و نگهداری انگل لیشمانیا

معرفی کتاب راهنمای عملی جداسازی شناسایی، کشت و نگهداری انگل لیشمانیا

کتاب راهنمای عملی جداسازی شناسایی، کشت و نگهداری انگل لیشمانیا اثر آذر شکری و آزاده میزانی یکی از کتاب‌های انتشارات تخصصی حیدری در زمینهٔ پزشکی است که به سفارش دانشگاه علوم‌پزشکی خراسان به چاپ رسیده است.

با پیشرفت دانش علوم‌پزشکی، نیاز دانشجویان و اساتید رشته‌های علوم‌پزشکی به منابع مورد نیاز بیش از پیش احساس می‌شود . انتشارات حیدری در همین راستا در سال ۱۳۹۲ افتتاح شد تا با شناسایی نیاز جامعهٔ پزشکی گامی هرچند کوچک در زمینهٔ انتشار کتب پزشکی بردارد. حاصل تلاش این ناشر در این سال‌ها، چاپ، نشر و ترجمهٔ بیش از چندصد عنوان از جدیدترین و به‌روزترین عناوین کتاب‌های رشته‌های پزشکی و چاپ چندین هزار عنوان کتاب‌های لاتین پزشکی بوده است که در تمامی آنها از اساتید مجرب و بنام برای ترجمه و تالیف منابع مورد نیاز دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی بهره برده است.

انتشارات حیدری علاوه بر چاپ و نشر کتب پزشکی با شناسایی زمینه‌های بازار فروش و در دسترس قراردادن منابع به گروه هدف، اقدام به راه‌اندازی چندین فروشگاه مستقل نشر حیدری در شهرهای تهران، اراک، خرم آباد و بجنورد و... کرده که با توجه به نبود فروشگاه اختصاصی کتب پزشکی در برخی از استان‌ها این کار با استقبال دانشجویان، اساتید و مسئولین دانشکده‌های پزشکی این مراکز همراه بوده است.

خواندن کتاب راهنمای عملی جداسازی شناسایی، کشت و نگهداری انگل لیشمانیا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

دانشجویان پزشکی مخاطبان این کتاب‌اند.

سبک های فرزندپروری نوجوانان در دنیای چالش برانگیز فعلی (جلد اول)
بوکی اکین-اوگونلانا
تشخیص و درمان طب اورژانس