معرفی و دانلود کتاب تلفن همراه مزاحم pdf + خلاصه رایگان

کتاب تلفن همراه مزاحم

۴.۴(از ۲۵ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تلفن همراه مزاحم

«تلفن همراه مزاحم» نوشته جولیا کوک(-۱۹۶۴) و تصویرگری آنیتا دوفالا است. این کتاب از مجموعه آموزش مهارت‌های زندگی «کتاب‌های جولیا» به آموزش استفاده درست از ابزارهای فناوری اطلاعات به ویژه تلفن همراه به کودکان می‌پردازد و به کودکان و خانواده‌هایشان آموزش می‌دهد که پیش از در اختیار گرفتن یک تلفن همراه باید درباره استفاده درست از آن آموزش ببینند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تلفن همراه مزاحم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:تلفن همراه مزاحم
عنوان انگلیسی:Cell phoney, c۲۰۱۲
موضوع:داستان کودک و نوجوانان
نویسنده:جولیا کوک
مترجم:سینا امینی
انتشارات:انتشارات فنی ایران (کتاب های نردبان)
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۹۴/۰۲/۰۷

اموزنده و خوب بود🙏🏻🏵🌟🤗

mahtab&friends
مطمئن نیستم.
۱۴۰۱/۰۲/۳۰

کتاب یک سری نکات آموزشی و نصیحت گونه را پشت سر هم گفته بود و جنبه داستانی قوی نداشت ولی می توان نکات مثبتی از آن یادگرفت مثلا حرف زدن با بچه ها درباره موبایل، توافق کردن بر سر قوانین...بیشتر

💕Adrien💕
مطمئن نیستم.
۱۳۹۹/۰۷/۱۱

جالب و آموزنده بود😍می تونست بهتر باشه... ولی در کل خوب بود👑

𝘱𝘦𝘵𝘪𝘵★𝘱𝘪𝘴𝘴𝘢𝘯𝘭𝘪𝘵
۱۳۹۹/۰۴/۲۷

عالی بود من که ازش لذت بردم به نظر من که اگر نخونی نصف عمرت بر فناصت🌹🌹🌹🌹❤❤❤❤❤💕💕💕💓💓💓💞💞💞😍😍😍🌷🌷🌷🌷🌷

سین
۱۴۰۵/۰۲/۱۵

به نظرم تو این عصر و دوره این کتاب باید تو مدرسه تدریس بشه.

۱۴۰۵/۰۱/۳۱

خیلی خوب بود. ایده قانون گزاری و قرارداد بستن خیلی خوب بود، اگر چه بنظرم برای مطابقت با فرهنگ ما ایرانی ها باید کمی تغییرات داشته باشد.

کاربر 4681978
۱۴۰۳/۰۶/۲۷

۱۲۶. کتاب خوبی بود.

helma
۱۴۰۰/۰۱/۳۰

خیلی عالیه

ssss
۱۳۹۹/۰۶/۰۵

بیش از حد آموزشی ساخت قصه ایرادات اساسی داشت و فقط روی جنبه آموزشی‌اش تاکید داشت.

Leila & diana
۱۳۹۹/۰۶/۰۱

سلام من دیانا هستم این کتاب خیلی آموزنده و خوب بود توصیه می‌کنم بخونید من لذت بردم