کتاب مامان دوستت دارم
معرفی کتاب مامان دوستت دارم
کتاب مامان دوستت دارم به قلم سپیده خلیلی تالیف شده است و با ویراستاری علی اکبر زین العابدین در انتشارات پرتقال به چاپ رسیده است. این کتاب داستان بچه لاکپشتی را تعریف میکند که وقتی از تخم بیرون میآید، نمیتواند مادر خود را پیدا کند و بنابراین به دنبال مادری جدید میرود.
درباره کتاب مامان دوستت دارم
لاکیلاکپشت درست بعد از بیرون آمدن از تخم متوجه میشود که تنهای تنهاست و مادرش کنار نیست. او بلند مادرش را صدا میزد و دنبالش میگردد اما هیچ اثری از مادرش نیست. لاکیلاکپشت شروع میکند به گشتن دنبال مادرش. او در این راه با حیوانات مختلفی روبهرو میشود ولی هربار که خیال میکند مادرش را یافته است؛ میبیند که اشتباه کرده است. این کتاب با استفاده از این داستان ساده سعی دارد کودکانی را به تصویر بکشد که به سرپرستی گرفته شدهاند و همچنین خانوادههایی که عاشق بچهها هستند، ولی خودشان نمیتوانند بچهدار بشوند. کتاب مامان دوستت دارم درنهایت به این نتیجه میرسد که تمام چیزی که مهم است عشقی است که مادران و فرزندان نسبت به یکدیگر دارند.
خواندن کتاب مامان دوستت دارم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به تمامی کودکان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مامان دوستت دارم
«همان موقع دوتا جوجه از تخم بیرون آمدند. مامان مرغابی از خوشحالی بالهایش را به هم زد و گفت: «بهبه جه جوجههای قشنگی! هیچ جوجهای به قشنگی جوجههای من نیست!» لاکی جلو رفت و به مامان مرغابی گفت: «سلام مامان! من هم همین الان از تخم بیرون آمدم!» مامان مرغابی زود جوجههایش را زیر پروبالش گرفت و گفت: «برو، برو کنار، تو که جوجۀ من نیستی! ببین، من و جوجههایم پر داریم. تو که پر نداری!» لاکی به تنش نگاه کرد؛ حتی یک پر هم نداشت. چیزی نگفت و رفت.»
کتاب ناز و لطیفی بود