کتاب اصول برندسازی در کسب و کارهای بزرگ (خلاصه کتاب)
معرفی کتاب اصول برندسازی در کسب و کارهای بزرگ (خلاصه کتاب)
خلاصهکتاب اصول برندسازی در کسب و کارهای بزرگ (خلاصه کتاب) نوشتهٔ دنیس لی یون و ترجمهشدن توسط گروه مترجمان شنیدار است و شنیدار نگار نوین آن را منتشر کرده است. هفت اصل برندسازی در این کتاب آمده است.
با مطالعهٔ این خلاصهکتاب خواهید آموخت برندهای معروف چگونه موفق شدهاند.
درباره خلاصهکتاب اصول برندسازی در کسب و کارهای بزرگ
با شنیدن کلمهٔ برند چه چیزی به ذهنتان خطور میکند؟ بازاریابی؟ تبلیغات؟ یک آیپد؟ همبرگر بزرگ و یا یک شیشه نوشابه؟
برندینگ یا همان برندسازی یکی از مهمترین موضوعات برای هر کسبوکاری است. در بازار رقابتی، برند قوی و مؤثر، مزیت عمدهای به شمار میرود. تعریف برند مانند فیلم یا داستانی است که در طی آن کسبوکارتان را شرح میدهید. این کار ممکن است دشوار و زمانبر باشد.
در خلاصهکتاب اصول برندسازی در کسب و کارهای بزرگ میخوانید که چطور برند یک شرکت سبب امنیت موقعیت بازار آن شده و چرا با گذر سالیان همچنان اثرگذار باقی میماند؟ چرا برندینگ صرفاً یک ابزار بازاریابی نبوده، بلکه ابزاری سازمانی و استراتژیک هم هست؟ چرا موقعیتِ یک برند قوی در صورت ازدستدادن یکپارچگیاش به خطر خواهد افتاد؟
خواندن خلاصهکتاب اصول برندسازی در کسب و کارهای بزرگ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعهٔ خلاصهکتابهایی با موضوع مدیریت و کسبوکار پیشنهاد میکنیم.
بخشی از خلاصهکتاب اصول برندسازی در کسب و کارهای بزرگ
«همه افراد، برندهای معروف معاصر مثل نایکی، اپل و کلارکس را میشناسند. اما سوال اینجاست که این برندها چطور به اسامی شناختهشده جهانی تبدیل شدهاند؟
ممکن است افراد زیادی معتقد باشند که ساختن برند تنها به صورت آزمایشی و کمک سعی و خطا اتفاق میافتد و به زمانبندی درست و شانس زیاد هم نیازمند است. اما در حقیقت، تمامی موارد گفته شده اشتباه است.
برند چیزی بسیار فراتر از تصور ذهنی افراد از شرکت یا محصول است. برند شخصیتِ کسبوکارتان بوده و بههمین خاطر باید در میان هر کاری که میکنید، به روشنی بدرخشد.
برندهای موفق میدانند که افراد جامعه، یک محصول را فقط بر اساس تجزیه وتحلیل منطقیِ قیمت و کیفیتش نمیخرند، بلکه در واقع احساس و ارزشی را که از یک برند کسب میکنند، در نظر میگیرند.
اما برندهای برتر معمولا مزایای دیگری نیز دارند.
یکی از این مزایا این است که شرکت میتواند از طریق برندش حاشیه سود بیشتری کسب کند.
مطالعهِ انجامشده توسط مشاورین استراتژی ویوالدی پارتنرز نشان میدهد که مشتریان حاضرند برای محصولاتِ برندهای معروف، پول بیشتری نسبت به محصولات متفرقه (و هرچند با کیفیت) بپردازند.
مزیت دیگر این است که شرکتهایی که برندی قوی دارند، راحتتر میتوانند سازمانشان را با مجموعهای از ارزشها هماهنگ کنند.»
حجم
۱۵٫۰ کیلوبایت
تعداد صفحهها
۱۷ صفحه
حجم
۱۵٫۰ کیلوبایت
تعداد صفحهها
۱۷ صفحه