کتاب منتخب ۶۵ قطعه پیانو تخصصی
معرفی کتاب منتخب ۶۵ قطعه پیانو تخصصی
کتاب منتخب ۶۵ قطعه پیانو تخصصی (از مجموعه پیانو تخصصی) کتاب تخصصی آموزش پیانو از آیلین آگاهی است و انتشارات متخصصان آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب منتخب ۶۵ قطعه پیانو تخصصی
زندگی مثل پیانو است؛ همانطور که پیانو دارای کلیدهای سفید و سیاه است به همین ترتیب زندگی نیز دارای لحظات شاد و غمانگیز است و ما باید در زندگی خود هم خوشبختی و هم غم داشته باشیم تا سمفونی زیبا و کاملی را اجرا کنیم.
آیلین آگاهی مدرس موسیقی است. او طی حدود بیست سال سابقهٔ کاری از جمله اجرای بیش از سیصد کنسرت داخل ایران و شبکههای تلویزیونی و در کنسرواتوار شهر لیون فرانسه توانسته در پرورش و آموزش به کودکان سندرم داون و اتیسم و همچنین یاران روشندل، در رشته موسیقی پیانو قدم بردارد.
کتاب منتخب ۶۵ قطعه پیانو تخصصی جهت آموزش پیانو به هنرآموزان متخصص و پیشرفته است.
خواندن کتاب منتخب ۶۵ قطعه پیانو تخصصی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به هنرآموزان تخصصی پیانو پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب منتخب ۶۵ قطعه پیانو تخصصی
«تاریخچه پیانو به سالهای دوری برنمیگردد، و قدمت تاریخی با حدود ۳۰۰ سال دارد. اگر چه این تاریخ برای یک سازِ موسیقی چندان زیاد نیست و بسیاری از سازهای دیگر قدمت بیشتری از این مقدار دارند ولی ساز پیانو در همین مدت توانسته است به یک ساز جهانی و مورد استفاده در اکثر مراسمات بینالمللی تبدیل شود. گفته میشود که این ساز مشهور، توسط یک شخص ایتالیایی به نام «بارتولومئو کریستوفری» در سال ۱۷۰۷ اختراع شده است.
مکانیسم تولید نُتها در پیانو به این صورت است که با فشار دادن انگشت روی هر کلید از صفحه کلید دستگاه، زمینه اصابت یک چکش مخصوص به یکی از سیم های پیانو فراهم میشود و نوت مربوطه، به صدا در میآید. اکثر پیانوهای مدرن، در صفحه کلید خود ۸۸ کلید دارند که یعنی ۸۸ نت موسیقی را میتوان با آنها نواخت؛ این مقدار نت، وسیعترین گسترۀ نتهای موسیقیِ قابل نواختن در بین همه سازهای موسیقیِ ساخته شده تاکنون است.
داستانِ شناخته شدن بیشترِ پیانو به انتشار یک مقاله از شخصی ایتالیایی برمیگردد که چند سال بعد از اختراع پیانو در مورد این ساز و مکانیسم ساخت آن نوشته شد و گفته میشود در سالهای بعد، این مقاله تبدیل به یک منبع مهم و آموزشی برای ساخت پیانو در مناطق دیگر جهان شد.
اگرچه امروزه ساز پیانو بسیار رواج یافته است و علاوه بر مراکز آموزشی و هنرستانها در منازل بسیاری از افراد یافت میشود ولی در ابتدا و در قرن هجدهم این طور نبود و در اروپا تنها طبقه مرفه جامعه قادر به خرید این ساز بودند و به تدریج، راه ورود پیانو به منازل طبقه متوسط هم باز شد و بعد از آن علاوه بر اروپا افرادی در کشورهای مختلف جهان به این ساز علاقه نشان دادند و کم کم، ساز پیانو تبدیل به یک ساز جهانی شد.
پیانو به مرور زمان انواع مختلفی پیدا کرده است و انواع مختلف این ساز، از قرن هجدهم میلادی تاکنون، به تدریج کامل و کاملتر شدند. یکی از معروفترین انواع ساز پیانو، پیانوی گرند است که در ایران به پیانوی رویال شهرت دارد؛ این نوع از ساز پیانو از نظر ابعاد به سه نوع بزرگ، متوسط و کوچک تقسیم میشوند.
پیانوی دیواری (آکوستیک) بیشتر برای مراکز آموزشی و همچنین در خانه ها استفاده میشوند و در نوع برخوردِ چکش با سیم ها با انواع پیانوی گرند تفاوت دارند.
پیانوهای برقی در سالهای اخیر، نوع سومی از پیانو ساخته شده است که استفاده از آن نیز بسیار رایج است. این نوع سوم همان پیانوهای برقی هستند. پیانوهای برقی، سبکتر و قابل حملتر از انواع دیگر هستند و نیاز به تنظیمکردن و کوککردن ندارند. در این نوع از ساز پیانو به جای سیم، سنسورهایی وجود دارد که فشار دادن کلیدهای پیانو، باعث تحریک این سنسورها میشود و صدای نت خاص مربوط به هر کلید از طریق بلندگو به گوش شنونده میرسد.»
حجم
۱۸٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۹۲ صفحه
حجم
۱۸٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۹۲ صفحه