کتاب داستان های مثنوی (دفتر اول)
معرفی کتاب داستان های مثنوی (دفتر اول)
«داستانهای مثنوی: دفتر اول» نوشتهی داوود جمشیدینیا(-۱۳۵۰) است. این کتاب مجموعهای چندجلدی است که داستانهای مثنوی را به زبان نثر برای نوجوانان بازگو میکند.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
در روزگاران قدیم پادشاهی بود که قدرت مادی و استیلاء معنوی داشته و دنیا و دین را با هم جمع نموده بود. از قضا روزی برای سفر از شهر خارج میشد که در راه به کنیزکی زیبا برخورد کرد. او که یک دل نه صد دل شیفته او شده بود، بلافاصله اقدام به خرید او نمود. پس از خرید کنیزک شاه همین که از دیدن او بهره گرفته و چند روزی با او زندگی کرد، آن کنیزک بشدت بیمار شد. شاه فوراً طبیبان را جمع کرده و آنها را وعده گنج و جواهر فراوان داد و طبیبان نیز بخاطر خودنمایی در برابر شاه، از قدرت خود در علاج امراض کنیز سخنفرساییها کرده و از قدرت و اراده حق تعالی غافل ماندند و به قولی، إنشاءالله نگفتند و چون طبیبان فقط بر قدرت و لوازم و ابزارهای خود اتکا کردند، لذا قادر به مداوای بیمار نشدند.
هر چه کردند از علاج و از دَوا
گشت رنج افزون و حاجت ناروا
آن کنیزک از مرض چون موی شد
چشم شَه از اشک خون چون جُوی شد
آیا میشه رنگ پشت زمینه کتاب رو سفید کرد این رنگ مثل برگه های کاهی قدیمی هست. آدم خسته میشه از خوندش. لطفا راهنمایی کنید یا. یه فکری بردارین. ممنون
خوب بود بیان ساده و روانی داشت
تازه کتاب رو خریدم سه چهار تا داستانش رو خوندم قبل خریدمم با ۴ تا کتاب مشابه دیگه تو اپلیکیشن های دیگه هم مقایسه کردم. به نظرم این کناب بهتری اومد چون هم داستاناش رو با توجه به شعر اصلی
خیلی خوبه.به زبان ساده است.دوسداشتم
خوب بود ، جالب بود :-)