کتاب صدای سکوت
معرفی کتاب صدای سکوت
کتاب صدای سکوت دربرگیرندهٔ مجموعهای از سرودهها و نقاشیهای سیما شرکتی است که انتشارات آپریس آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب صدای سکوت
ادبیات و بهخصوص شعر، همواره پناهگاهی بودهاند برای جانهای خسته و قلبهای شکسته و گاه محافظ شعلهٔ فروزان عشق و انگیزه در روح آدمی. این قدرتی است که کلمات در انسان برمیانگیزند و مسلماْ زمانی بیشتر مؤثر خواهند افتاد که از عمق وجود شاعر برآمده و بازتابی از نحوهٔ نگرش او به جهان هستی باشند. کتاب صدای سکوت، شامل مجموعهسرودههایی از سیما شرکتی است که در کنار نقاشیهای شاعر در اختیار علاقهمندان به شعر و ادبیات و البته نقاشی قرار گرفته است و مجالی فراهم میکند برای درک همزیستی واژهها و تصاویر برای آنان که رشتههای متعدد هنری را نه سوای هم که شاخههایی از درخت تناور اندیشه و عشق میپندارند.
خواندن کتاب صدای کتاب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به سبک جدید شعر فارسی و نیز دوستداران نقاشی و تصویرگری از مطالعهٔ این کتاب لذت خواهند برد.
دربارهٔ سیما شرکتی
سیما شرکتی نقاش و شاعر ایرانی و دانشآموختهٔ پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران در رشتهٔ طراحی و نقاشی است. او از اواخر دههٔ هفتاد شمسی تاکنون مشغول یادگیری و نیز تدریس نقاشی است و در کنار آن به سرایش شعر نیز میپردازد. از دیگر آثار او میتوان به آت لان، راز شکوفههای باران، مسافر عشق، ساعت نیم کافه عطر انتظار و شبهای بعد از تو اشاره کرد.
بخش از کتاب صدای سکوت
«مینویسم: عاشق، مینویسی هقهق!
ساعتها زخم را وا میکنند، سال همهسال
و زخمها در ساعت عشق، درد را