کتاب یکصد و چهارده نکته از قرآن کریم
اکبر دهقانانتشارات:
ستاد اقامه نماز٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب یکصد و چهارده نکته از قرآن کریم
«یکصد و چهارده نکته از قرآن کریم» نوشتهی اکبر دهقان(-۱۳۴۴) است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
از دیدگاه قرآن کریم زکات در ادیان الهی مطرح بوده از جمله:
الف - قرآن کریم وقتی که موضوع امامت و پیشوایی ابراهیم و اسحق و یعقوب را مطرح میکند، پرداخت زکات را یکی از کارهای نیک و شایسته معرفی میکند که به آنان وحی شده بود؛ «و جعلناهم ائمة یهدون بأمرنا و أوحینا الیهم فعل الخیرات و اقام الصلوة و ایتاء الزکوة و کانوا لنا عابدین» ؛ و آنها را پیشوایانی قرار دادیم که به فرمان ما (مردم را) هدایت میکردند و انجام کارهای نیک و بر پا داشتن نماز و پرداخت زکات را به آنان وحی کردیم و آنها فقط ما را عبادت میکردند.
ب - قرآن کریم در بارهی حضرت اسماعیل میفرماید: او خانوادهی خود را به نماز و زکات فرمان میداد؛ «و کان یأمر اهله بالصلوة و الزکوة».
ج - قرآن کریم در بارهی بنیاسرائیل میفرماید: «و اذ اخذنا میثاق بنی اسرائیل لا تعبدون الّا اللّه... و اقیموا الصلوة و اتوا الزکوة»؛ و به یاد آورید زمانی را که از بنیاسرائیل پیمان گرفتیم که جز خدای یگانه را پرستش نکنید... نماز را بر پا دارید و زکات را پرداخت کنید.
د - قرآن کریم در بارهی حضرت عیسی (ع) میفرماید: او چنین فرمود: خداوند مرا به نماز و زکات تا مادامی که زنده هستم سفارش نموده است؛ «... و أوصانی بالصلوة و الزّکوة ما دمت حیاً».
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب یکصد و چهارده نکته از قرآن کریم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | یکصد و چهارده نکته از قرآن کریم |
| موضوع | کلام و عقاید |