کتاب خیانت همسران
معرفی کتاب خیانت همسران
کتاب خیانت همسران نوشتهٔ میشله دی مایز و ترجمهٔ حسین رستمی است و نشر برگ و باد آن را منتشر کرده است. این کتاب راهنمای ترمیم رابطهٔ زناشویی است.
درباره کتاب خیانت همسران
خیانت باورهای ذهنی شما را تغییر میدهد. در یک لحظه همه آنچه که فکر میکردید قابل اطمینان است و روی آن حساب میکردید، تغییر میکند. کسی که از همه به شما نزدیک تر بود و منبع آرامش و عشق محسوب میشد، به ناگاه منشأ تمام دردها، نگرانیها، مشکلات عاطفی و روحی شما میشود.
خیانت، تجربه بسیار دردناک و آسیب زننده ای است. برای فردی که خیانت دیده، ناگهان همه دنیا وارونه و ویران میشود و نسبت به همه چیز و همه کس احساس عدم اطمینان پیدا میکند.
یکی از اولین اقداماتی که در کمک به خود میتوانید انجام دهید، مواجهه با این مشکل و تشخیص احساسات خود به شکل صحیح است. این مساله باعث میشود زودتر این ماجرا را بپذیرید و بتوانید به زندگی عادی خود بازگردید.
هدف کتاب خیانت همسران کمک به شناسایی و بیان آن چیزی است (علل، مفاهیم) که در بحران خیانت برای شما اتفاق افتاده است.
وقتی ما تجارب خود را با دیگران در میان میگذاریم، موجب دلگرمی آنها شده و متوجه میشوند که فقط آنها با این مشکل مواجه نیستند. از طرفی شما در این شرایط بدون هیجان زدگی و با منطق میتوانید به دیگران راهکار نشان دهید.
این یک کتاب صرفاً تئوری نیست. در این کتاب تجارب زندگی بسیاری از افراد خیانت دیده بیان شده است.
این کتاب سیزده فصل دارد که در هر کدام از آنها به بررسی جنبه خاصی از آسیبهای ناشی از خیانت پرداخته میشود. این موارد کلی است و ممکن است برای هر فرد، مختصری تفاوت داشته باشد.
در پایان هر فصل، بخشی برای بیان نظرات شما وجود دارد که پیشنهادها و تمرینهایی برای بهبودی از این تجربه آسیبزا ارائه میدهد. شما میتوانید آنها را انجام دهید، از حس خود کمک بگیرید و هر تمرینی که به نظرتان بیشتر به شما کمک میکند را اول انجام دهید. این یک مسیر است، پس به احساس درونی خود در مورد بهترین کاری که باید انجام دهید اعتماد کنید.
لطفأ توجه داشته باشید که وقتی در مورد تجارب خیانت صحبت میکنید، شاید احساس بدبختی شدید، خشم، ترس و شرم داشته باشید، اما ممکن است بعضیها نیز احساس بی تفاوتی کنند. اینجا تنها خودتان میتوانید به خود کمک کنید. در هر صورت این یک تجربه ناخوشایند است اما شما باید به فکر آرامش و سلامتی خود نیز باشید. با گذشت زمان، شما با احساسات خود کنار میآیید و مسئله را حل و فصل میکنید، در این زمان است که شما بهبود مییابید.
نویسنده کتاب خانم مایز، دارای مدرک حرفه ای مشاوره در زمینه روابط بین فردی و زناشویی است و در این زمینه صاحب مقالات و کتب متعددی است.
خواندن کتاب خیانت همسران را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
مطالب این کتاب برای آموزش، راهنمایی و حمایت از افرادی که مورد خیانت واقع شده اند، جمع آوری شده است. داستان خیانت برای هر فردی متفاوت و منحصر به فرد است. این کتاب به کلیات این مساله میپردازد. به علاوه این کتاب نمیتواند جایگزینی برای مشاوره زناشویی باشد که بسیار میتواند به شما کمک کند، پس لطفأ در این شرایط حتما از متخصصین برای کمک به درمان و بهبود حال خود کمک بگیرید.
بخشی از کتاب خیانت همسران
«کشف رفتارهای مشکوک همسر، یکی از غیر منتظره ترین اتفاقاتی است که در خیانت رخ میدهد. صرف نظر از اینکه او رابطه طولانی با کسی داشته یا به تازگی با شخصی آشنا شده است، همین که شما ناگهان میفهمید کسی را که انقدر او را دوست داشتید و به شما نزدیک بوده اصلا نمیشناسید و رابطه شما آنطور که فکر میکردید نبوده است، میتواند لطمه عاطفی سنگینی به شما وارد کند. وقتی که میفهمید او چه دروغهایی به شما گفته و چطور فریبتان داده، بیشتر آشفته میشوید.
در ابتدا بسیاری از افراد باور نمیکنند که چنین اتفاقی برای آنها افتاده است، مدام با خود فکر میکنند که چطور ممکن است کسی که دوستش داشتم و با او زندگی کردهام، به من دروغ گفته و خیانت کرده باشد؟ او چطور توانسته چنین رفتاری با من داشته باشد؟ من چه ایرادی دارم؟
اولین تجربه کسانی که خیانت دیده اند، بی اعتمادی است. آنها سعی میکنند همه چیز را در ذهن خود مرور کنند تا بفهمند چطور این اتفاق افتاده است؟ آنها با احساس ناخوشایندی که دارند دنبال مقصر و چرایی موضوع میگردند. یکی از مراجعینم به من میگفت: من میدانستم که همسرم به من خیانت کرده است، اما نمیخواستم بپذیرم و آن را انکار میکردم.»