کتاب برنده یا بازنده؟ عباس شیرازی + دانلود نمونه رایگان

کتاب برنده یا بازنده؟

نویسنده:عباس شیرازی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب برنده یا بازنده؟

کتاب برنده یا بازنده؟ نوشتهٔ عباس شیرازی توسط انتشارات لیوسا منتشر شده است. این کتاب یک راهنمای عملی و عمیق برای خود توانمندسازی و تغییر نگرش در زندگی است. این کتاب با تمرکز بر مفاهیم پیروزی و شکست، خواننده را به سفری درونی برای بازسازی باورها و ارتقای مهارت‌های اساسی زندگی از جمله خواندن، نوشتن و درست فکر کردن دعوت می‌کند. کتاب حاضر محصول تلاش و مطالعات نویسنده در حوزه‌های اجتماعی، فلسفی، عرفانی، ادبی و تاریخی است و تجربیات او را با خوانندگان به اشتراک می‌گذارد تا به آنها در شناخت بهتر خود، مسائل زندگی و یافتن راه‌حل‌های ریشه‌ای کمک کند. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب برنده یا بازنده؟

کتاب برنده یا بازنده؟ با رویکردی متفاوت به یکی از مهم‌ترین مسائل زندگی انسان، یعنی مسئله‌ٔ شکست و پیروزی (برنده یا بازنده بودن) می‌پردازد. این کتاب نه تنها به دنبال ارائه‌ٔ پاسخ‌های آماده نیست، بلکه هدف اصلی‌اش بازسازی نگرش خواننده و توانمندسازی او برای ساماندهی نظریه و عمل در زندگی فردی، خانوادگی و اجتماعی است. نویسنده در این اثر، خوانندگان را با اهمیت پرسشگری، تفکر انتقادی و سیستمی و لزوم بازنگری در نظام باورها آشنا می‌کند. همچنین، این کتاب بر اهمیت مهارت‌های خودآگاهی، خواندن و نوشتن به عنوان ابزارهایی برای پیشرفت شخصی و حل مسائل تأکید دارد و با طرح مفاهیم کلیدی مانند «برنده‌ٔ قلابی» و «بازنده‌ٔی خوشبخت»، خواننده را به تفکری عمیق درباره‌ٔ حقیقت موفقیت و قهرمان واقعی زندگی رهنمون می‌کند.

خلاصه کتاب برنده یا بازنده؟

کتاب«برنده یا بازنده؟ به خواننده کمک می‌کند تا با پرسشگری عمیق و فعال، به درکی نو از مفاهیم موفقیت و شکست برسد. این کتاب بر اهمیت خود توانمندسازی، تغییر نگرش و بازسازی باورها تأکید دارد. نویسنده، عباس شیرازی، از طریق مباحثی در حوزه‌های فلسفه، عرفان و علوم اجتماعی، خواننده را به چالش می‌کشد تا مهارت‌های حیاتی خواندن، نوشتن و درست فکر کردن را تقویت کند. کتاب به جای ارائه‌ٔ فرمول‌های سطحی، بر اهمیت شناخت ریشه‌ای مسائل، رویارویی با ترس از تفکر و تردید، و یافتن راه‌حل‌های خردمندانه و رندانه تأکید می‌کند. درنهایت، «برنده یا بازنده؟» خواننده را به سوی شناخت قهرمان واقعی زندگی خود و دستیابی به آرامش و حقیقت پیروزی سوق می‌دهد.

چرا باید کتاب برنده یا بازنده؟ را بخوانیم؟

کتاب برنده یا بازنده؟ به پرسش‌های بنیادین شما درباره‌ٔ موفقیت، شکست و معنای زندگی پاسخ می‌دهد و   با آموزش مهارت‌های سه‌گانه‌ٔ خواندن، نوشتن و درست فکر کردن، به شما کمک می‌کند تا نگرش خود را بازسازی کرده، به خودآگاهی عمیق‌تری دست یابید و با شناخت ریشه‌ای مسائل، راه‌حل‌های عملی و مؤثری برای چالش‌های زندگی خود پیدا کنید. این کتاب یک راهنمای عملی برای خود توانمندسازی و تبدیل شدن به قهرمان واقعی زندگی خودتان است.

خواندن کتاب برنده یا بازنده؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب برنده یا بازنده؟ را به کسانی که به دنبال شناخت عمیق‌تر از خود، اهدافشان و معنای زندگی هستند، افرادی که می‌خواهند نگرش خود را نسبت به پیروزی‌ها و ناکامی‌ها بازسازی کنند پیشنهاد می‌کنیم. این کتاب می‌تواند برای کسانی که در حوزه‌های علمی و پژوهشی فعال هستند، مفید باشد.

درباره عباس شیرازی

عباس شیرازی، نویسنده‌ٔ کتاب برنده یا بازنده؟ متولد ۱۳۴۱ و روان‌شناس ایرانی است. از او کتاب‌های دیگری با نام‌های «کتاب کوچک نادانی» و «کتاب گاهی خوشبختی هم به دیدار خرد می رود» نیز به چاپ رسیده است.

بخشی از کتاب برنده یا بازنده؟

«شايد جستجوی معنای زندگی در نظر بسياری كاری بيهوده و تقلايی بی‌ثمر و كم‌اهميت باشد كه هيچ‌گاه به پاسخی برای مسائل زندگی و توضيح مناسبی برای موقعيت و شرايط منجر نشود. با گذر از سطح زندگی، جايی كه فعاليت‌های روزمره همه‌ی حجم زندگی ما را اشغال كرده است، بعد از كسب ثروت و شهرت به يكی از مهم‌ترين و پركشش‌ترين هدف‌ها و معناهای زندگی می‌رسيم: به خواست قدرت، مفهومی از زندگی با مقياس و مصداق‌هايی كاملاً متضاد با روحِ انسانیِ حيات و شاخص‌های زندگی مطلوب اجتماعی. خواست قدرت به‌معنای تمايل و اراده برای ضعيف نبودن و مورد تحقير و ستم واقع نشدن نيست. آنچه با عزت و اعتمادبه‌نفس انسانی ما كاملاً مغايرت دارد، تحقيرشدگی و ترحم‌خواهی است. برای ما غريب و نامفهوم است كه چرا قهرمان‌های واقعی، عرفا، پيامبران و انسان‌های والا، در گوشه و كنار جهان و در طول تاريخ بشر كه پر از هياهو و كشمكش و زرق‌وبرق و زياده‌خواهی‌ها و تنگ‌نظری‌های ابلهانه است، از اين ميل و عطش و شهوتِ قدرت‌خواهی و اثبات خود در مصاف‌ها و رقابت‌های حقير و حيوانی و اجتماعی، خالی و عاری هستند. چه در درون و خلوت زندگی شخصی‌شان و چه در بيرون و در حضور اجتماع، نشانه‌هايی از سبقت و پشت‌پاانداختن و مقايسه‌ها و تفاخرهای خودپسندانه و كودكانه در رفتارها و ارتباط‌های آنان نمی‌بينيم.

بهايی كه انسان برای برپايی و برگزاری يك مسابقه و رقابت و شركت در آن می‌پردازد، برخلاف آنچه تبليغ می‌شود، بسيار سنگين است. در هر مسابقه‌ای يقينا بخشی از ارزشمندترين و زيباترين ويژگی‌ها و تجليات روح انسانی ضعيف و ضايع می‌شود ـ تزلزل اراده‌ی تابناك انسان و تخريب ويژگی‌های منحصربه‌فرد انسان همچون مدارا و مقاومت و سكوت و ايثار در برابر تجلی اراده‌ی ترسناكِ فردی ديگر برای سركوب و تحقير و مرعوب كردن.»