کتاب قومگرایی
۴٫۰
(۲)
خواندن نظراتمعرفی کتاب قومگرایی
معمولاً در کشورهای مختلف، تعدد اقوام و قومیتها یکی از نگرانیهای آنهاست. به همین دلیل دشمنان انقلاب اسلامی ایران از ابتدای پیروزی آن، درصدد بودند تا از تنوعات قومی و مذهبی برای اختلافافکنی استفاده کنند؛ اما بیش از سه دهه حیات جمهوری اسلامی ایران نشان میدهد که رویکرد فرصتمحور جمهوری اسلامی به اقوام ایرانی با توجه به مشترکات تاریخی و دینی، زمینههای مشارکت اقوام مختلف را در دفاع و سازندگی کشور فراهم آورده است.
ایران اسلامی ازجمله کشورهایی است که از تنوع قومی در ساختار جمعیتی خود برخوردارند.
با این تفاوت که در اغلب کشورهای پلی ژنیک (کثیر الاقوام) همانند کانادا، آمریکا و کشورهای اروپایی، همبودی قومی محصول مهاجرت اقوام مختلف به این کشورها است ولی ایران جزء معدود کشورهایی است که اقوام مختلف همگی بومی این سرزمینند و ذاتاً به ایران و سرزمین خود دلبستگی و تعلق خاطر دارند.
انقلاب اسلامی ایران نقطه عطفی در بحث مردمسالاری دینی بود؛ و انتظار میرفت مجلس برآمده از آن، به فرمایش امام (ره) (عصاره فضایل ملت) باشد، اما شوربختانه روندی در مسیر انتخابات مجلس شورای اسلامی شروع شد که روزبهروز سطح این نهاد اصلی انقلاب را تنزل میدهد.
چندی پیش فراکسیون ترکزبانها که از ابتدای مجلس دهم زمزمه تشکیل آن شنیده میشد، تشکیل شد؛ اما به دنبال آن زمزمه تشکیل فراکسیون کردها هم به گوش میرسد. سؤال اینجاست که قطار دستهبندیهای قومیتی در پارلمان قرار است چه زمانی متوقف شود؟
در این مجموعه نگاهی میاندازیم به مسئله قومیتگرایی در کشور و سپس به تحلیل مسئله تشکیل فراکسیونهای قومیتی در مجلس شورای اسلامی میپردازیم.
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
حجم
۸۱۷٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۱۰۸ صفحه
حجم
۸۱۷٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۱۰۸ صفحه
قیمت:
۴,۵۰۰
تومان
نظرات کاربران
معضلی که واقعا باید مورد توجه مسئولین قرار بگیره همینه قومگرایی کاملا مغایر وحدته