![تصویر جلد کتاب چگونه از دست آدم های عوضی خلاص شویم؟](https://img.taaghche.com/frontCover/167090.jpg?w=200)
کتاب چگونه از دست آدم های عوضی خلاص شویم؟
معرفی کتاب چگونه از دست آدم های عوضی خلاص شویم؟
کتاب الکترونیکی «چگونه از دست آدمهای عوضی خلاص شویم؟» نوشتهٔ رابرت آی. ساتن با ترجمهٔ یاسر پوراسماعیل توسط گروه انتشاراتی ققنوس منتشر شده است. رابرت آی. ساتن، استاد روانشناسی دانشگاه استنفورد، در این اثر به بررسی رفتارهای نامناسب در محیطهای کاری و اجتماعی پرداخته و راهکارهایی عملی برای مقابله با این افراد ارائه میدهد.
درباره کتاب چگونه از دست آدمهای عوضی خلاص شویم؟
کتاب چگونه از دست آدمهای عوضی خلاص شویم؟ به ارائهٔ راهکارهایی برای مواجهه با افرادی که رفتار نامناسب دارند، میپردازد. رابرت آی. ساتن، استاد روانشناسی و علوم مدیریت در دانشگاه استنفورد است. او نویسندهٔ چندین کتاب پرفروش در زمینهٔ مدیریت و رفتار سازمانی است و مقالات متعددی در نشریات معتبر علمی منتشر کرده است. ساتن در آثار خود به بررسی رفتارهای نامناسب در محیطهای کاری و ارائهٔ راهکارهای عملی برای بهبود فرهنگ سازمانی میپردازد. ساتن در این کتاب، انواع مشکلاتی را که افراد با رفتارهای نامناسب ایجاد میکنند، تحلیل کرده و راهکارهای مختلفی از جمله مواجه نشدن با آنها تا مقابله به مثل را پیشنهاد میکند. به نظر او، هر فرد باید با توجه به شرایط خاص خود، ترکیبی از این راهکارها را به کار گیرد تا به نتیجهٔ مطلوب برسد. او با استفاده از مثالهای واقعی و تجربیات شخصی، به خوانندگان نشان میدهد چگونه میتوان از تأثیرات منفی این افراد کاست و محیطی سالمتر ایجاد کرد.
کتاب چگونه از دست آدمهای عوضی خلاص شویم؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای افرادی که در محیطهای کاری یا اجتماعی با رفتارهای نامناسب مواجه هستند و به دنبال راهکارهای عملی برای مدیریت این موقعیتها میباشند، مناسب است.
بخشی از کتاب چگونه از دست آدمهای عوضی خلاص شویم؟
«با این حال قرارنیست توصیههای من خلاصه جامع و بیطرفانهای از پژوهشهای علمی درباره نحوه برخورد با بیشعورها به دست دهد. این یافتهها آموزندهاند، اما به هیچ وجه قطعی و کامل نیستند. به هر حال، خلاص شدن از دست آدمهای عوضی بیشتر نوعی فن یا مهارت است تا علم.
پس درسهایی که از این مطالعات میآموزیم با داستانها و راهحلهای برگرفته از منابعِ کمتر تحقیقاتی همراه میشوند. این کتاب از مطالبی از چهار گوشه دنیا و اینترنت استفاده میکند؛ از نیویورک تایمز گرفته تا مطلب فوقالعاده دیوید کندریک درباره رفتارهای آنلاین با عنوان «کلهخر کیست؟». به این مطالب آموزههایی از مشاهدات و مصاحبههای اولیه خودم میافزایم؛ از جمله فعالیتهایم به عنوان مشاور و سخنگو در سازمانهای گوناگون (مثلاً آمازون، والـ مارت، گالوپ، گوگل، تأمینکننده کالاهای لوکس LVMH، مدارس KIPP، مککینزی، مایکروسافت، کلینیک کلیولند، پیکسار، شرکت نرمافزاری SAP، توئیتر و برنامه استنفورد برای مجریان لیگ ملی فوتبال) و پنجاه یا پنجاه و چند مصاحبه (و بحث کمتر رسمی) با افرادی از جمله مددکاران اجتماعی، باریستاهای فیلز کافی، پرستارهای بیمارستان استنفورد، مدیران دیزنی، مدیران منابع انسانی (بهویژه پتی مککورد که در چهارده سال نخستِ پس از تأسیس نتفلیکس در آنجا کار میکرد) و پژوهشگرهایی از جمله پروفسور کیتی دیسلس از دانشگاه تورنتو که درباره علل عصبانیت هنگام پرواز، چگونگی برخورد زندانبانها با زندانیان و تأثیرات کجخلقیهای مربیان بسکتبال بر بازیکنان تحقیق میکند.»