کتاب زمین شناسی
معرفی کتاب زمین شناسی
کتاب زمین شناسی؛ مقدمهای بسیار کوتاه نوشتهٔ یان زالاسیوویچ و ترجمهٔ زینب رحمانیان و علی فتحی لقمان است و انتشارات آوند اندیشه آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب زمین شناسی
زمینشناسی تقریباً همهٔ چیزهایی را که در اطراف خود میبینیم و نیز بسیاری از چیزهایی را که نمیتوانیم در زیر پای خود یا در سیارات دیگر ببینیم، بهنوعی در بر میگیرد. مطالعه زمینشناسی سرنخهایی از تأثیر خارقالعادهای که گونهٔ ما قرار است در قرنها و هزارههای آینده روی این سیاره داشته باشد، به دست میدهد. یان زالاسیوویچ مقدمهای مختصر در زمینهٔ شگفتانگیز زمینشناسی ارائه میکند. او قبل از اینکه به زیرشاخههای مختلف زمینشناسی بپردازد، با توصیف چگونگی توسعهٔ این علم، به برخی از اکتشافات کلیدی که آن را متحول کرده است نظر میکند. زالاسیوویچ با تجزیهوتحلیل پایههای زمینشناسی زمین، مطالعات درهمتنیدهٔ زمینساخت، ژئوفیزیک، و سنگشناسی و ژئوشیمی آذرین و دگرگونی را توضیح داده و شرح میدهد که چگونه میتوان سنگها با تاریخسنجی رادیومتری تاریخگذاری کرد. او همچنین با توجه به نقش و اهمیت زمینشناسی در یافتن و بهرهبرداری از منابع، جایگاه آن را در مسائل زیستمحیطی مانند پی سازههای شهری و مکانهای دفن زباله و مقابله با مسائل مرتبط با تغییرات اقلیمی بحث میکند. زالاسیوویچ با بحث در مورد آینده هیجانانگیز و مرزهای این حوزه، مانند اکتشاف زمینشناسی مریخ، کتاب را به پایان میرساند.
خواندن کتاب زمین شناسی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران رشتهٔ زمینشناسی پیشنهاد میکنیم.