کتاب هدیه های خوش مزه
زندگی این جوری (جلد ششم)
معرفی کتاب هدیه های خوش مزه
کتاب هدیه های خوش مزه نوشتهٔ تاد پار و ترجمهٔ سمیرا ابراهیمی است. نشر کتاب پرنده این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب هدیه های خوش مزه
کتاب هدیه های خوش مزه نوشته تاد پار و ترجمه سمیرا ابراهیمی، یک اثر کودکانه با موضوع قدرشناسی و شکرگزاری است. این کتاب با تصاویر رنگی و جملات ساده، به کودکان میآموزد که برای نعمتهای کوچک و بزرگ زندگی سپاسگزار باشند. پیام اصلی کتاب، صلح و مهربانی بدون مرز است که نویسنده در مقدمه به آن اشاره کرده است. این کتاب چهارمین چاپ خود را در سال ۱۴۰۲ با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه تجربه کرده است.
خواندن کتاب هدیه های خوش مزه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کودکان گروه سنی "ب" (پایه دبستان) مناسب است و به والدین، مربیان و تمام کسانی که میخواهند مفهوم قدرشناسی را به زبان ساده به کودکان بیاموزند، پیشنهاد میشود. همچنین برای کسانی که به دنبال کتابهای با پیام مثبت و تصاویر جذاب هستند، این اثر میتواند گزینه مناسبی باشد.
بخشی از کتاب هدیه های خوش مزه
«خدا را شکر برای گوشهایم، چون کلمههایی مثل دوستت دارم را میشنوم»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب هدیه های خوش مزه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | هدیه های خوش مزه |
| عنوان دیگر | زندگی این جوری (جلد ششم) |