کتاب کتاب دوستت دارم تاد پار + دانلود نمونه رایگان

معرفی کتاب کتاب دوستت دارم

کتاب دوستت دارم نوشته‌ی تاد پار با ترجمه‌ی شقایق خوش نشین اثری تصویری برای کودکان است که انتشارات شهر قلم آن را منتشر کرده است. این کتاب بخشی از مجموعه‌ی «آموزش زندگی خوب به بچه‌ها» است و با تصویرگری‌های رنگارنگ خود به موضوع عشق و دوست‌داشتن در موقعیت‌های مختلف روزمره می‌پردازد. متن کوتاه، تکرارشونده و آهنگین کتاب برای بلندخوانی در خانه یا کلاس مناسب است و به بزرگ‌ترها کمک می‌کند احساسات خود را به زبان ساده بیان کنند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب کتاب دوستت دارم

کتاب دوستت دارم اثری از تاد پار است که در قالب داستانی کوتاه و تصویری، مفهوم دوست‌داشتن بی‌قیدوشرط را برای بچه‌ها ملموس کرده است. نویسنده در این کتاب با جملات ساده و تکرارشونده نشان داده است که عشق فقط مخصوص لحظه‌های خوب و مرتب نیست و در شلوغی، به‌هم‌ریختگی، بیماری و حتی خراب‌کاری هم حضور دارد. تصویرها پر از رنگ‌های تند و شاد هستند و هر صفحه ترکیبی از یک جمله‌ی کوتاه و یک تصویر بزرگ را در خود دارد. در کتاب دوستت دارم هر صفحه به یک موقعیت روزمره اختصاص یافته است؛ از بازیگوشی و شجاعت گرفته تا خجالت‌کشیدن، مریض‌شدن، پیدا‌کردن دوست‌های تازه، آشپزی‌کردن، خریدرفتن و قدم‌زدن. تاد پار در این کتاب نشان داده است که «دوستت دارم» جمله‌ای است که در همه‌ی این موقعیت‌ها تکرار می‌شود. در پایان کتاب دوستت دارم پیام روشنی درباره‌ی کافی‌بودن عشق برای همه و اهمیت دوست‌داشتن خود مطرح شده است و یادآوری شده که هرکس همان‌طور که هست دوست‌داشتنی است. راهنمای کوتاهی هم برای پدر و مادرها و معلم‌ها آمده که پیشنهاد می‌دهد کتاب را خودشان برای بچه‌ها بخوانند، ضمایر را متناسب با خانواده یا کلاس تغییر دهند و درباره‌ی نشانه‌های دوست‌داشتن با بچه‌ها گفت‌وگو کنند.

خلاصه کتاب کتاب دوستت دارم

کتاب دوستت دارم مجموعه‌ای از جمله‌های کوتاه است که در هرکدام، بزرگ‌تر به کودک می‌گوید در چه موقعیت‌هایی او را دوست دارد؛ وقتی بازیگوش است، وقتی شجاع است، وقتی در آغوش گرفته می‌شود، وقتی مریض است یا حالش خوب است، وقتی خجالت می‌کشد، وقتی دوست تازه پیدا می‌کند یا همراه خانواده آشپزی و خرید می‌کند. متن کتاب نشان داده است که دوست‌داشتن وابسته به رفتار «خوب» یا «بد» نیست و در همه‌ی حالت‌ها ادامه دارد. در پایان تأکید شده است که عشق برای همه کافی است و هرکس علاوه‌بر دوست‌داشتن دیگران، لازم است خودش را هم دوست داشته باشد.

چرا باید کتاب کتاب دوستت دارم را بخوانیم؟

کتاب دوستت دارم به زبان بسیار ساده نشان داده است که عشق والدین و بزرگ‌ترها به بچه‌ها وابسته به شرایط و رفتارهای لحظه‌ای نیست. این کتاب به شکل غیرمستقیم به کودکان اطمینان می‌دهد که در شادی، بیماری، خراب‌کاری و خجالت هم دوست‌داشتنی هستند و درعین‌حال به بزرگ‌ترها کمک می‌کند درباره‌ی احساسات و نشانه‌های دوست‌داشتن با بچه‌ها گفت‌وگو کنند.

کتاب دوستت دارم به والدین، مربیان مهدکودک و معلم‌های پایه‌های اول پیشنهاد می‌شود که می‌خواهند درباره‌ی عشق، امنیت عاطفی و احساس دوست‌داشتنی‌بودن با بچه‌ها صحبت کنند. این کتاب برای گروه سنی الف و ب و برای بلندخوانی جمعی مناسب است. «بهتر است کتاب‌های این مجموعه را خود برای فرزندتان بخوانید. برای بچه‌ها هیچ چیز شیرین‌تر از لحظه‌ای همراه‌شدن با پدر و مادر نیست. هنگام خواندن این کتاب می‌توانید ضمایر جمله‌ها را متناسب با تعداد اعضای خانواده‌ی خود یا بچه‌های کلاس تغییر بدهید. از او بپرسید با نوزادی که خراب‌کاری کرده است و بوی گند می‌دهد چه می‌کند. نه فقط به عشق والدین به فرزندان یا معلم به شاگردان، بلکه به عشق متقابل فرزندان و شاگردان هم اشاره کنید و بگویید که شما در این‌باره چه احساسی دارید. از بچه‌ها بپرسید از کجا می‌فهمند که کسی دوستشان دارد. وقتی داری بازیگوشی می‌کنی دوستت دارم. وقتی شجاع هستی دوستت دارم. وقتی در آغوشم هستی دوستت دارم. وقتی شادی دوستت دارم. وقتی با هم قدم می‌زنیم دوستت دارم. وقتی مریض می‌شوی دوستت دارم. وقتی حالت خوب است دوستت دارم. وقتی خجالت می‌کشی دوستت دارم. وقتی دوست‌های تازه پیدا می‌کنی دوستت دارم. وقتی با هم آشپزی می‌کنیم دوستت دارم. وقتی با هم خرید می‌کنیم دوستت دارم. همین‌طور که هستی دوستت دارم! به‌اندازه‌ی کافی برای همه عشق وجود دارد تا با هم قسمت کنند. یادتان باشد که خودتان را هم دوست داشته باشید! با عشق تاد»