دانلود و خرید کتاب ترس های خوش مزه تاد پار ترجمه سمیرا ابراهیمی
تصویر جلد کتاب ترس های خوش مزه

کتاب ترس های خوش مزه

معرفی کتاب ترس های خوش مزه

کتاب ترس های خوش مزه نوشتهٔ تاد پار و ترجمهٔ سمیرا ابراهیمی است. نشر کتاب پرنده این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب ترس های خوش مزه

کتاب ترس های خوش مزه نوشته ناد بار و ترجمه سمیرا ابراهیمی، سومین جلد از مجموعه زندگی این جوری است. کتاب به موضوع اضطراب در کودکان می‌پردازد و با تصاویر جذاب و متن ساده، ترس‌های رایج مانند ترس از تاریکی، سگ‌ها، موجودات خیالی و پرواز را بررسی می‌کند. نویسنده با رویکردی مهربان و امیدبخش به کودکان کمک می‌کند تا بر ترس‌های خود غلبه کنند. پیام اصلی کتاب، صلح، محبت و شجاعت است که مرزها را درنوردیده و برای همه کودکان قابل درک است.

خواندن کتاب ترس های خوش مزه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کودکان گروه سنی الف و ب (پیش‌دبستانی و دبستانی) مناسب است، به‌ویژه آن‌هایی که با ترس‌های روزمره دست‌وپنجه نرم می‌کنند. همچنین والدین، مربیان و روانشناسان کودک می‌توانند از این کتاب به‌عنوان ابزاری آموزشی برای کمک به کودکان در مدیریت اضطراب و ترس استفاده کنند. سبک ساده و تصاویر جذاب کتاب، آن را به گزینه‌ای ایده‌آل برای بلندخوانی و بحث‌های گروهی تبدیل کرده است.

بخشی از کتاب ترس های خوش مزه

«بعضی وقت‌ها از تاریکی می‌ترسم. اگر چراغ‌خواب داشته باشم، نمی‌ترسم.»

بدون باشگاه رفتن و رژیم وزن خود را کاهش دهید و اندامی متناسب داشته باشید
شوبا تیروموروگاراجه
Du cote de chez Khayyam
عمر بن ابراهیم خیام
درمان تنبلی
استفان مارین
دانشنامه فلسفه استنفورد؛ متافیزیک
پیتر ون اینواگن
روز عروسی و همه جزئیاتی که می خواهید درباره آن بدانید (۲)
پگی پست
تویی در من
مرضیه اخوان نژاد
مدیریت دانش و رهیافتهای آن برای پدافند غیرعامل در حوزه صنایع نفت و گاز، پتروشیمی، لجستیک و بنادر
عبدالله تازش
بیست و نه قاب خالی
سیدجواد صفوی
سوء استفاده جنسی از کودکان
جواد محمودی قرائی
امیر و لیلا
سیدمهدی موسوی
تقویم تاریخ دفاع مقدس (جلد بیستم؛ فتح بزرگ)
سعید پورداراب
قهوه ای که سرد شد