معرفی و دانلود کتاب دوستت دارم بابایی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب دوستت دارم بابایی

کتاب دوستت دارم بابایی

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب دوستت دارم بابایی

کتاب دوستت دارم بابایی نوشتهٔ ملانی جویس و ترجمهٔ معصومه نفیسی است که انتشارات بازی و اندیشه چاپ و روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب دوستت دارم بابایی

کتاب دوستت دارم بابایی نوشته ملانی جویس و تصویرگری پولونا لاوسین، به بیان احساسات یک فرزند نسبت به پدرش می‌پردازد. این کتاب با زبانی ساده و تصاویری زیبا، لحظات صمیمانه و فعالیت‌های مشترک یک پدر و فرزند را به تصویر می‌کشد. در این کتاب، کودک با بیان دلایل دوست داشتن پدر، به نقش مهم و تاثیرگذار او در زندگی خود اشاره می‌کند.

خواندن کتاب  دوستت دارم بابایی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای گروه سنی الف و ب (کودکان پیش دبستانی و سال‌های اولیه دبستان) مناسب است. داستان ساده و روان، تصاویر جذاب و پیام مثبت کتاب، آن را به یک انتخاب خوب برای کودکان تبدیل کرده است. همچنین، والدین و مربیان نیز می‌توانند از این کتاب برای تقویت ارتباط عاطفی بین پدر و فرزند و آموزش مفاهیم عشق و قدردانی به کودکان استفاده کنند.

بخشی از کتاب دوستت دارم بابایی

«دوستت دارم بابا

چون مرا روی دستانت تا آسمان بالا می‌بری

و من مانند ابری پرواز می‌کنم»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دوستت دارم بابایی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدوستت دارم بابایی
عنوان در زبان مبدأI love you, Daddy
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهملانی جویس
مترجممعصومه نفیسی
انتشاراتانتشارات بازی و اندیشه
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۱۲/۲۰
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.