معرفی و دانلود کتاب بدون تو چه کار کنم؟ pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب بدون تو چه کار کنم؟

کتاب بدون تو چه کار کنم؟

۵.۰ امتیاز(از ۱ رأی)

معرفی کتاب بدون تو چه کار کنم؟

کتاب بدون تو چه کار کنم؟ نوشتهٔ سالی گریندلی و ترجمهٔ منا خاطری است. انتشارات بازی و اندیشه این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب بدون تو چه کار کنم؟

کتاب بدون تو چه کار کنم؟ داستانی کودکانه درباره دوستی بین حیوانات است که با موضوع خواب زمستانی خرس و احساس تنهایی دوستش فچی روایت می‌شود. داستان با زبانی ساده و تصاویر رنگی، مفاهیم دوستی، جدایی، و انتظار را به کودکان می‌آموزد. نویسنده سالی گریندلی و تصویرگر پنی دان با همکاری مترجم منا خاطری، این اثر را به فارسی روان و جذاب ارائه کرده‌اند.

خواندن کتاب بدون تو چه کار کنم؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کودکان ۳ تا ۸ سال مناسب است، به‌ویژه آنانی که به داستان‌های حیوانات و روابط عاطفی علاقه دارند. همچنین برای والدین و مربیانی که می‌خواهند درباره دوستی و پذیرش تغییرات با کودکان گفتگو کنند، گزینه‌ای ایده‌آل محسوب می‌شود.

بخشی از کتاب بدون تو چه کار کنم؟

«فچی با ناراحتی گفت: "آن‌وقت من بدون تو چه‌کار کنم؟"

خرمی خندید و گفت: "تا چشم به‌هم بگذاری برمی‌گردم."

فچی انگشت کرد و گفت: "نمی‌خواهم بروی."»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بدون تو چه کار کنم؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببدون تو چه کار کنم؟
عنوان در زبان مبدأWhat will I do without you?
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهسالی گریندلی
مترجممنا خاطری
انتشاراتانتشارات بازی و اندیشه
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۲/۱۲/۲۴
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.