معرفی و دانلود کتاب دوست من فرشته pdf + خلاصه رایگان

کیاندخت آقاخانی
انتشارات:
نشر تیرگان

معرفی کتاب دوست من فرشته

کتاب دوست من فرشته نوشتهٔ کیاندخت آقاخانی است. نشر تیرگان این داستان را برای همهٔ گروه‌های سنی روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب دوست من فرشته

کتاب دوست من فرشته حاوی یک داستان معاصر ایرانی، درمورد دختری است که در رؤیاهای خود با یک فرشته دوست می‌شود. این دوستی اوقات جالب و جذابی را در زندگی این دخترک رقم می‌زند. این رمان با زبانی ساده و روان و بیان جزئیات لازم نوشته شده است. قصه با پرداخت مناسب شخصیت‌ها و توصیف عمیق‌ترین احساسات و افکار آن‌ها و همچنین با بیان دقیق جزئیات صحنه‌ها، خواننده را با خود همراه می‌کند.

خواندن کتاب دوست من فرشته را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب داستان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب دوست من فرشته

«شب بود و دشت وسیع زیر ابرهای خاکستری‌رنگی که آسمان تیره را سحرآمیز ساخته بودند در آرامش بود. اینجاوآنجا در میان چمن‌ها فانوس‌های در سرزمین‌های کوتاه با رنگ‌های آبی و طلایی می‌درخشیدند.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دوست من فرشته و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:دوست من فرشته
تعداد صفحه‌ها:۲۳۲ صفحه
قیمت کتاب:۳۵۰۰۰ تومان

آرش
۱۴۰۲/۰۴/۱۲

یک داستان فانتزی بسیار جالب و زیبا.