کتاب نکات طلایی مفاهیم و طراحی در معماری
معرفی کتاب نکات طلایی مفاهیم و طراحی در معماری
کتاب نکات طلایی مفاهیم و طراحی در معماری نوشتهٔ حنانه سادات نورانی است. موسسه فرهنگی هنری دیباگران تهران این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب نکات طلایی مفاهیم و طراحی در معماری
کتاب نکات طلایی مفاهیم و طراحی در معماری تلاشی است برای تبیین مباحث حوزههای کالبدی معماری. نویسنده امیدوار است که در میان منابع مکتوب موجود، این کتاب جایگاه خود را برای مخاطبان بیابد و فهم روشنتری از ماهیت مفاهیم و طراحی معماری را پدید آورد. مفاهیم معماری، پاسخ طراح به وضعیت و استفاده از مفاهیم، شیوهای برای درک و اجرا بهصورت طرح و فرم در بنا است. هدف اصلی فنون، روشها، الگوها، اصطلاحات و روندهای طراحی عبارت است از تربیت معمارانی که از هر نظر موفق باشند؛ چراکه نقش آنها افزایش کارایی است. این عوامل، درک ما را از فعالیت طراحی عمیقتر کرده و آن را بسط میدهد. این عوامل گاه در خودِ موقعیت پروژه جای دارند و گاه در بینش طراح درمورد وضعیت طراحی. طراح در ابتدا باید مشخص کند که این عوامل چگونه هستند و سپس مفاهیمی را در پاسخ به آنها و یا استفاده از آنها ایجاد کند؛ تا آنگونه که شایستۀ یک معمار است طراحی کند. گاه مفاهیم طراحی را ایدهٔ اصلی و یا سازماندهندهٔ اولیه مینامند. با مطالعهٔ این کتاب، بیشتر بدانید.
خواندن کتاب نکات طلایی مفاهیم و طراحی در معماری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران علوم مهندسی (تکنولوژی و علوم کاربردی و مهندسی) پیشنهاد میکنیم.