معرفی و دانلود کتاب روش REBT در درمان اختلالات اضطرابی کودکان و بزرگسالان pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب روش REBT در درمان اختلالات اضطرابی کودکان و بزرگسالانsubscriptionAvailable

کتاب روش REBT در درمان اختلالات اضطرابی کودکان و بزرگسالان

۱.۰ امتیاز(از ۱ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب روش REBT در درمان اختلالات اضطرابی کودکان و بزرگسالان

کتاب روش REBT در درمان اختلالات اضطرابی کودکان و بزرگسالان نوشتهٔ یونا آلین کریستی و ترجمهٔ زینب مهربانی فر است. انتشارات آپریس این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب روش REBT در درمان اختلالات اضطرابی کودکان و بزرگسالان

کتاب روش REBT در درمان اختلالات اضطرابی کودکان و بزرگسالان از رفتاردرمانی عقلانی و عاطفی و اضطراب در کودکان، درمان اختلالات اضطرابی در بزرگسالان و سپس از درمان اختلالات اضطرابی در کودکان و نوجوانان سخن گفته است. درمان عقلانی و عاطفی و رفتاری، «REBT» نام دارد. گفته شده است که این روش، یکی از فعال‌ترین و مستقیم‌ترین روش‌های درمانگری است؛ زیرا در این نوع درمان فعالانه و مستقیم به بیمار آموزش داده می‌شود و از طریق ارائهٔ توضیحات کافی و روشن‌کردن مفاهیم به او کمک می‌شود تا دریابد کدام واکنش در حل مشکلات او سودمند واقع می‌شود.

خواندن کتاب روش REBT در درمان اختلالات اضطرابی کودکان و بزرگسالان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به روان‌درمانگرها و مشاورها پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب روش REBT در درمان اختلالات اضطرابی کودکان و بزرگسالان

«این رویکرد برای همه گروه‌های سنی قابل اجراست و بالاخص در درمان اختلال‌های اضطرابی بسیار مفید و موثر است.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب روش REBT در درمان اختلالات اضطرابی کودکان و بزرگسالان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابروش REBT در درمان اختلالات اضطرابی کودکان و بزرگسالان
فرمت کتابPDF

Babak
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۴/۰۹/۰۶

رویکرد REBT و CBT اگرچه شباهت هایی دارند اما در فلسفه درمانی، آسیب شناسی، نوع مداخلات و فرمول بندی تفاوت های اساسی دارند. نویسنده کتاب در بسیاری از موارد بر اثر تسامح این دو رویکرد را یکی کرده است. علاوه...بیشتر

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۲/۰۹/۲۶