دانلود رایگان کتاب سکوت سیاه معصومه عزیزی

انتشارات:انتشارات آرنا
امتیاز:
۴.۸از ۸ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب سکوت سیاه

کتاب سکوت سیاه نوشتهٔ معصومه عزیزی و ویراستهٔ مهتاب بازوند بیرانوند است و انتشارات آرنا آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب سکوت سیاه

شیده با زیبایی خاص و چشمانی اسرارآمیز و موهای سیاه بلند و پریشانش، رها از دغدغه‌های دنیا، هنوز هشت سالش تمام نشده که به رازی دور از باور پی می‌برد. زمان می‌گذرد و او در عمق احساسی به زیبایی و سبک‌بالی قاصدک و آهنگی بی‌کلام و دل‌انگیز غرق می‌شود. اما تقدیر شیده را به نقطه‌ای می‌کشاند سراسر ظلم، شکنجه و از همه ویرانگرتر، سکوت سیاه آدم‌های اطرافش که تباهی را در گوش دختر جوان هر لحظه بلندتر فریاد می‌زند. نقطه‌ای که شیده در می‌یابد و تصمیم می‌گیرد سخت خودش را در آغوش بگیرد و... . رازها و اتفاقات یکی پس از دیگری، در  این رمان شکل می‌گیرند و ... .

خواندن کتاب سکوت سیاه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران رمان ایرانی پیشنهاد می‌کنیم.

۱۴۰۲/۰۷/۲۱

خیلی زیبا بود به همه پیشنهاد میکنم حتما بخوننش.جز یکی از بهترین کتاب‌های بود که تا الان خوندم. توصیف جزئیات تو داستان خیلی دوست داشتم❤️

۱۴۰۲/۰۷/۲۱

بنظر من باید این فیلم بشه تا همه ببینن!! چون تک تک ما داریم با این زندگی ها روزمونو شب میکنیم اما هر کدوم ب هر دلیلی ک خودمون داریم از حرف و قضاوت مردم گرفته تا هزار رو یک

- بیشتر
۱۴۰۲/۰۵/۱۱

به نظرم واقعی نبود

Mohammad Bagheri
۱۴۰۲/۰۴/۲۱

داستان قشنگ و رازآلودی بود، هرچند بعضی قسمت ها غیرواقعی و تصنعی بود ولی در کل خوب بود.

۱۴۰۲/۰۷/۲۳

توصیفات زیبای نویسنده به علاوه فرم قوی داستان از طرفی و از طرف دیگه محتوایی که به بررسی دغدغه های اجتماعی و شخصی زنان ایرانی میپردازه باعث میشه این کتاب بسیار متفاوت و قوی باشه .

۱۴۰۲/۰۷/۲۱

شخصیت پردازیش عالی بود به دوستان توصیه میکنم حتما بخوننش و لذت ببرن تشکر از اپلیکیشن طاقچه م که تونستم رایگان یه رمان زیبا بخونم

۱۴۰۲/۰۷/۲۱

کتاب فوق العاده ایی بود پرداخت مناسب شخصیت ها رو واقعا دوست داشتم ب علاوه توصیف بی نظیر احساسات به شکلی عمیق و واکاوی اتفاقات ب شکل واقعی که آدم رو تحت تاثیر میگذاره و درگیر خودش میکنه طوری که

- بیشتر

رایگان