کتاب سکوت سیاه
معرفی کتاب سکوت سیاه
کتاب سکوت سیاه نوشتهٔ معصومه عزیزی و ویراستهٔ مهتاب بازوند بیرانوند است و انتشارات آرنا آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب سکوت سیاه
شیده با زیبایی خاص و چشمانی اسرارآمیز و موهای سیاه بلند و پریشانش، رها از دغدغههای دنیا، هنوز هشت سالش تمام نشده که به رازی دور از باور پی میبرد. زمان میگذرد و او در عمق احساسی به زیبایی و سبکبالی قاصدک و آهنگی بیکلام و دلانگیز غرق میشود. اما تقدیر شیده را به نقطهای میکشاند سراسر ظلم، شکنجه و از همه ویرانگرتر، سکوت سیاه آدمهای اطرافش که تباهی را در گوش دختر جوان هر لحظه بلندتر فریاد میزند. نقطهای که شیده در مییابد و تصمیم میگیرد سخت خودش را در آغوش بگیرد و... . رازها و اتفاقات یکی پس از دیگری، در این رمان شکل میگیرند و ... .
خواندن کتاب سکوت سیاه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران رمان ایرانی پیشنهاد میکنیم.
خیلی زیبا بود به همه پیشنهاد میکنم حتما بخوننش.جز یکی از بهترین کتابهای بود که تا الان خوندم. توصیف جزئیات تو داستان خیلی دوست داشتم❤️
بنظر من باید این فیلم بشه تا همه ببینن!! چون تک تک ما داریم با این زندگی ها روزمونو شب میکنیم اما هر کدوم ب هر دلیلی ک خودمون داریم از حرف و قضاوت مردم گرفته تا هزار رو یک
به نظرم واقعی نبود
داستان قشنگ و رازآلودی بود، هرچند بعضی قسمت ها غیرواقعی و تصنعی بود ولی در کل خوب بود.
توصیفات زیبای نویسنده به علاوه فرم قوی داستان از طرفی و از طرف دیگه محتوایی که به بررسی دغدغه های اجتماعی و شخصی زنان ایرانی میپردازه باعث میشه این کتاب بسیار متفاوت و قوی باشه .
شخصیت پردازیش عالی بود به دوستان توصیه میکنم حتما بخوننش و لذت ببرن تشکر از اپلیکیشن طاقچه م که تونستم رایگان یه رمان زیبا بخونم
کتاب فوق العاده ایی بود پرداخت مناسب شخصیت ها رو واقعا دوست داشتم ب علاوه توصیف بی نظیر احساسات به شکلی عمیق و واکاوی اتفاقات ب شکل واقعی که آدم رو تحت تاثیر میگذاره و درگیر خودش میکنه طوری که