کتاب اسلام اور جدید دنیا (اردو)
معرفی کتاب اسلام اور جدید دنیا (اردو)
کتاب اسلام آور جدید دنیا (اردو) نوشتهٔ حسین سوزنچی و ترجمهٔ سیدسجاد حیدرصفوی است و مرکز بین المللی ترجمه و نشر المصطفی آن را منتشر کرده است. این کتاب به زبان اردو است.
درباره کتاب اسلام آور جدید دنیا (اردو)
کتاب اسلام آور جدید دنیا (اردو) اندیشهها و نظریات استاد شهید، مرتضی مطهری را برای نسل جوان مشتاق به اندیشههای این مرد بزرگ گردآوری کرده است.
علامه شهید مرتضی مطهری، بهعنوان یک چارچوب فکری جامع، معتدل، سالم، عقلانی و قوامبخش، میتواند جوان امروز و فردای ما را به مسیری مطمئن رهنمون سازد. اصالت، خلاقیت، انصاف، اتقان، رسایی قلم، روانی متن، پاسخ به نیازهای زمانه، ارائهٔ یک منظومه فکری منسجم، نقد منصفانه و دفاع قاطعانه از یافتهها و مواضع فکری خویش، از شاخصههایی است که اندیشههای علامهٔ شهید را دوام و جلا بخشیده است.
خواندن کتاب اسلام آور جدید دنیا (اردو) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای مسلمانان اردو زبان است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب اسلام اور جدید دنیا (اردو) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | اسلام اور جدید دنیا (اردو) |
| عنوان انگلیسی | اسلام و دنیای متجدد |