دانلود و خرید کتاب دانشنامه تمدن های جهان باستان ک. م. سانتون ترجمه مجید عمیق

نویسنده:ک. م. سانتون
انتشارات:نشر افق
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب دانشنامه تمدن های جهان باستان

کتاب دانشنامه تمدن های جهان باستان نوشتهٔ ک. م. سانتون و ترجمهٔ مجید عمیق است. نشر افق این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب دانشنامه تمدن های جهان باستان

کتاب دانشنامه تمدن های جهان باستان یک مرجع جامع و مفصل است که به بررسی تمدن‌های کلیدی و تاثیرگذار تاریخ باستان می‌پردازد. این کتاب که به‌عنوان یک منبع اطلاعاتی گسترده برای علاقه‌مندان به تاریخ باستان است. این دانشنامه شامل مقالات و بخش‌هایی است که به بررسی تمدن‌های باستانی در مناطق گوناگون جهان می‌پردازد، از جمله: بین‌النهرین: به عنوان مهد تمدن بشری، با تمرکز بر سومر، بابل و آشور؛ مصر باستان: بررسی فراعنه، ساختارهای دولتی، دینی و معماری مثل اهرام؛ هند و چین باستان: دستاوردهای فرهنگی، فلسفی و علمی این تمدن‌ها؛ تمدن‌های آمریکای باستان: آثار مایا، آزتک و اینکا؛ یونان و روم باستان: تحلیل فلسفه، هنر، ادبیات و گسترش امپراتوری‌ها. هدف اصلی این دانشنامه ارائه چشم‌اندازی کامل و مفهومی از تاریخ تمدن‌های باستانی است که به فهم بهتر جریان‌های فرهنگی و تاریخی جهان کمک می‌کند.

یافتن بهترین کتاب کودک یکی از مشغله‌های ذهنی والدین محسوب می‌شود؛ چرا که کودکان با کمک کتاب‌های کودکانه می‌توانند به درک و رشد بهتری برسند. زمانی که صبحت از خرید کتاب کودک می‌شود منظور فقط کتاب داستان کودک یا کتاب قصه‌های کودکانه نیست، بلکه این مجموعه کتاب شعر کودک، کتاب علمی کودک و... را هم در برمی‌گیرد که بسیار مهم هستند.

قبل از هر اقدامی باید بدانید برای چه کسانی می‌خواهید کتاب بخرید و بر اساس گروه سنی او اقدام کنید. به‌عنوان‌مثال اگر برای کودکی ۱۰ساله دنبال کتاب هستید، با جست‌وجوی بهترین کتاب برای کودکانه ۱۰ساله می‌توانید مشکل خود را حل کنید؛ اما فراموش نکنید گروه سنی کتاب‌های کودک بسیار مهم است. در مجموع، کتاب کودک با تصویر بسیار مورد استقبال قرار می‌گیرد؛ چرا که رنگ‌ها کودکان را به خود جذب می‌کنند. در ادامه با این تقسیم‌بندی گروه سنی کودکان آشنا می‌شوید:

گروه الف: سال‌های قبل از دبستان

گروه ب: کلاس‌های اول، دوم و سوم دبستان

گروه ج: کلاس‌های چهارم، پنجم و ششم دبستان

خواندن کتاب دانشنامه تمدن های جهان باستان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران دانستنی‌های کودک و نوجوان پیشنهاد می‌کنیم.

مکالمه آسان (پیشرفته)
فیزیولوژی گیاهی ۸
حسن ابراهیم زاده
بی بو بی بو
طاهره ایبد
مقدمه ای بر زبان اشاره ایرانی (اشارانی)
فرزانه سلیمان بیگی
سر دلبران؛ جلد اول
ناهید عبقری
واکاوی منابع آموزش زبان فارسی به غیر‌فارسی‌زبانان (جلد دوم)
مهین‌ناز میردهقان
خواهر دوقلوی من
مژگان کلهر
گذر از روزگار تاریک (خاطرات مهند‌س حید‌ر جم)
محمد‌‌‌رضا تمری
کبودی همه سپیدی‌ها؛ جلد اول