معرفی و دانلود کتاب دیزی دکتر pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر افق

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب دیزی دکتر

کتاب دیزی دکتر نوشتهٔ مندی راس و ترجمهٔ فرزاد امامی و ویراستهٔ مژگان کلهر است. نشر افق این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این داستان اجتماعی برای کودکان نوشته شده است.

درباره کتاب دیزی دکتر

کتاب دیزی دکتر که با تصویرسازی‌های «اِما داد» منتشر شده، جلد اول از مجموعهٔ «شغل آیندهٔ من» است. در هر کتاب از کتاب‌های این مجموعه بچه‌ها در دل قصه با یکی از شغل‌ها آشنا می‌شوند. در شهر این داستان، همه برای زندگی بهتر به هم کمک می‌کنند. در این کتاب، سر «دیزی‌دکتر» بسیار شلوغ است. او باید قلب همه را معاینه کند. قلب یکی از مریض‌ها صدای عجیبی می‌دهد؛ صدایی مثل صدای قلب یک موش! همهٔ ما می‌دانیم که شنیدن امری غیرارادی است و گوش‌دادن، تحلیل و تفسیر داده‌ها، تمرکز و دقت به خاطرسپردن امری است ارادی و به خواستهٔ خود فرد اتفاق میفتد. بهتر است در کودکی شنیدن را تمرین کنیم تا شنونده‌های خوبی باشیم تا بتوانیم در آینده به حرف‌های خودمان و دیگران با اشتیاق گوش دهیم. خواندن‌ کتاب کودک برای کودکان یکی از راه‌های تقویت این دو مهارت است.

خواندن کتاب دیزی دکتر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کودکان گروه سنی «الف» و «ب» پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دیزی دکتر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:دیزی دکتر
برچسب:مجموعه شغل آینده من، مجموعه آشنایی با شغل‌ها

بهارک🌿
مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۲/۲۳

برخلاف اینکه گفته برای آشنایی با مشاغله خیلی درمورد حرفه پزشکی حرفی نزده بود ، بیشتر در جهت آشنایی کودکان با قلب سالم بود تا آشنایی با پزشکی .