کتاب کلید Linux
معرفی کتاب کلید Linux
کتاب کلید Linux نوشتهٔ امین فردین و مریم قنواتی است. انتشارات کلید آموزش این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب کلید Linux
کتاب کلید Linux شما را با شیوهٔ نصب، اجرا و محیط این سیستم عامل آشنا کرده و سپس به معرفی تعدادی از نرمافزارهای موجود در آن پرداخته است. بستر اجرایى بسیاری از کارهای کامپیوتری ما، برنامهاى مادر به نام «سیستم عامل» است. آیا تابهحال برایتان پیش نیامده که کامپیوترتان خودبهخود ریسِت شود یا یک روز صبح که کامپیوتر اداره را روشن مىکنید، بالاآمدن ویندوزتان را نبینید؟ این کتاب برای کسانی نوشته شده که یا تابهحال به هیچعنوان با سیستم عامل لینوکس آشنایی نداشتهاند و مایلند این سیستم عامل را شناخته، با آن کار کنند و یا کسانی که با لینوکس آشنایی مقدماتی دارند و مایلند اطلاعات خود را از حد مقدماتی به سطوح متوسط و پیشرفته افزایش دهند. در این کتاب سعی شده تا تعدادی از نرمافزارهای موجود لینوکس تشریح شوند تا بتوانید با هر یک از آنها آشنا شوید و سعی شده تا بیشتر مطالب بهجای تئوریبودن، بهسمت عملی و کاربردیترشدن سوق داده شوند.
لینوکس این امکان را برای بسیاری از کشورها فراهم کرده است تا بهجای از میانبردن سرمایههای ملی خود برای خرید نرمافزارهای اختصاصی، آن را مطابق با نیازهای خود تغییر بدهند. آلمان، اسپانیا، برزیل، ژاپن، استرالیا، ایران و... کشورهایی هستند که بیشترین استقبال به این سیستم عامل در آنها مشاهده میشود. آنچه در کتاب کلید Linux میآموزید عبارت است از راههای نصب لینوکس، آشنایی با ابزار اداری Open Office، مزایای استفاده از سیستم عامل لینوکس، معرفی نرمافزارها و سایتهای مرتبط با لینوکس، چگونگی استفاده از لینوکس بدون نصب روی کامپیوتر.
خواندن کتاب کلید Linux را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران کار با کامپیوتر پیشنهاد میکنیم.