معرفی و دانلود کتاب ضربه درمانی (EFT) برای دردهای مزمن pdf + خلاصه رایگان

اعجاز سر انگشتان در شفای طبیعی بدن

۱.۰(از ۱ امتیاز)
نیک اورتنر، پروین تاجیکی

معرفی کتاب ضربه درمانی (EFT) برای دردهای مزمن

کتاب ضربه درمانی (EFT) برای دردهای مزمن نوشتهٔ نیک اورتنر و ترجمهٔ پروین تاجیکی است. انتشارات مانیان این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب ضربه درمانی (EFT) برای دردهای مزمن

کتاب ضربه درمانی (EFT) برای دردهای مزمن درمورد اعجاز سر انگشتان در شفای طبیعی بدن سخن گفته است. گفته شده است که امروزه بیماری‌ها و دردهایی جسمی که به آن‌ها مُهر «درد عصبی» زده شده، رو به فزونی است. دردها و بیماری‌هایی که گاه وجود تخصص‌های جورواجور پزشکی و جراحی‌ها و داروهای گران‌قیمت، جز افزایش عوارض جانبی آن‌ها چیزی عاید ما نمی‌کند. بن‌بست نگاه پزشکی رایج به انسان به‌عنوان مشتی پوست و گوشت و استخوان، در سراسر دنیا درمان‌های مکملی را به راه انداخته است که سعی دارند به انسان نگاهی جامع‌تر داشته باشند و در ارائهٔ راهکارهای درمانی تأثیر همهٔ ابعاد وجود انسان را لحاظ کنند. EFT یکی از روش‌های تازه در روان‌شناسی انرژی است که با نگاهی جامع به جسم و ذهن و روان انسان، به تأیید مستندات پژوهشی روزافزون، هر روز قدرت خود را در زمینهٔ بهبود دردهای جسمانی، بیش از پیش به رخ کشیده است. ترجمهٔ این کتاب تلاشی است برای آشنایی مخاطبان فارسی‌زبان با این حوزهٔ جدید در بهبود دردهای مزمن که طی سال‌های اخیر حیرت جامعهٔ جهانی پزشکی را برانگیخته است. این کتاب به زبانی ساده و علمی پیوند بین جسم و احساسات ما را نشان داده و با نمونه‌های واقعی به ما می‌آموزد که چطور با استفاده از این تکنیک بسیار ساده در رهایی از بیماری‌ها و دردهای مزمن، به خود کمک کنیم. اگرچه تمرکز این کتاب بر کاربرد ای. اف. تی در بهبود دردهای جسمانی است، طراحی کتاب همراه با فایل‌های صوتی آموزشی مکمل، به‌گونه‌ای است که شما را به‌طور عملی و علمی با زبان EFT آشنا می‌کند.

خواندن کتاب ضربه درمانی (EFT) برای دردهای مزمن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعه دربارهٔ دردهای جسمی بدن انسان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ضربه درمانی (EFT) برای دردهای مزمن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:ضربه درمانی (EFT) برای دردهای مزمن

قدرت سازنده تصویرسازی ذهنی
تامی رونن
در باب زندگی پس از مرگ
الیزابت کوبلر روس
مجموعه مقالات علمی - کاربردی تغذیه و پرورش گاو شیری (۲)
اکبر اسدیان
راشوک، غول غار (نبرد هیولاها شش گانه‌ی چهارم، طلسم آوانتیا: جلد بیست و یکم)
آدام بلید
مینوس، گاو شیطانی (نبرد هیولاها، شش‌گانه‌ی نهم،عصای وارلاک؛ جلد پنجاهم)
رهایی از اضطراب
مایکلین ماندی
نابغه NLP شوید! (جلد اول)
زهرا شهیدی
پله پله تا اوج
زیگ زیگلار
دانش خاموش
کارلوس کاستاندا
استینگ، مرد عقربی (نبرد هیولاها، شش‌گانه‌ی سوم، سرزمین تاریک: جلد هجدهم)
جاده پیشرفت برای کودک درونگرا
مارتی اولسن لانی
تکتون، غول زره‌پوش
آدام بلید
هاوکایت، پیکانی در هوا (نبرد هیولاها شش‌گانه‌ی پنجم، سایه‌ی مرگ: جلد بیست و ششم)
پرندگان خشمگین، نیازی به عجله نیست
سارا استفنز