کتاب آموزش کاربردی دیسپچ (مقدماتی)
معرفی کتاب آموزش کاربردی دیسپچ (مقدماتی)
کتاب آموزش کاربردی دیسپچ (مقدماتی) نوشتهٔ مهری عبدالوندی است. انتشارات نظری این کتاب کاربردی را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب آموزش کاربردی دیسپچ (مقدماتی)
نویسندهٔ کتاب آموزش کاربردی دیسپچ (مقدماتی) گفته است که همواره در طول سالیان تحصیل، تدریس، بازرسی و مدیریت امور مرتبط با کنترل پرواز در داخل و خارج از کشور، متوجه کمبودهایی شده و دریافته است که وجود این نقایص باتوجهبه حساسیت کار کنترل پرواز و الزام استانداردهای لازم، دشواری کار پرسنل دیسپچ را دوچندان میکند. او پس از بررسیهای جامع و بهرهجویی از تجربهٔ کار عملیاتی و همچنین برگزاری دورههای کارآموزی برای افرادی که فارغالتحصیل شده بودند؛ آگاهی یافت در ماهها و سالهای ابتدایی شروع به کار، ۲ نقیصهٔ ناشی از ضعف آموزش و بهتبعیت از آن، عملکرد و بازدهی ناکافی پرسنل فاقد سابقهٔ کاری (Initial) به شرح ذیل در واحد دیسپچ وجود دارد:
۱- نبود مرجع تخصصی آموزش و درعینحال کاربردی، گویا و طبقهبندی شده.
۲- آموزش دانشجویان و دیسپچرهای مبتدی عموماً توسط افرادی با تخصص خارج از حوزهٔ دیسپچ و با زاویهدید متفاوت که با چالشهای کاری این شغل برخورد مستقیم نداشتهاند، انجام میشود.
ازاینرو مهری عبدالوندی بر آن شد تا با تألیف کتاب حاضر، بهصورت کاملاً کاربردی و مطابق با استانداردهای روز بینالمللی، گامی مؤثر جهت افزایش دانش حرفهای دیسپچرهای آیندهٔ صنعت هوانوردی ایران برداشته باشد.
خواندن کتاب آموزش کاربردی دیسپچ (مقدماتی) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای افرادی که فارغالتحصیل شدهاند، افرادی که آمادهٔ ورود به حوزهٔ کار دیسپچ هستند و همچنین همهٔ دیسپچرهایی که نیازمند گذراندن دورهٔ کارآموزی هستند، گردآوری شده است.
واقعا کتاب خیلی خیلی عالی هست. خانم عبدالوند ، استاد خودم بود، واقعا شخصیت با سواد ، با تجربه و دغدغه کندی هستند.